; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Splash! Vedete la apă

9 vedete intră în competiție, în această seară, la “Splash! Vedete la apă”

13 August 2015

Astăzi, 13 august, și mâine, 14 august, de la ora 20.30, Tania Popa, Analia Selis, Paula Chirilă, Deea și Dinu Maxer, Luis Lazarus, Daniel Iordăchioae, Cristi Mitrea și Victor Yila vor încerca să execute sărituri curajoase de la platformele de 3, 5, 7 și 10 metri ale Bazinului Olimpic din Bacău.

Splash! Vedete la apă

Pentru o parte dintre vedetele care intră în competiție, situația va fi puțin mai complicată, din cauza micilor probleme de sănătate și a accidentărilor suferite. De exemplu, Tania Popa va sări cu brațul stâng legat pentru că, în urma unei accidentări din timpul unui spectacol la teatru, nu mai poate face mișcări ample cu acest braț și nici nu-l mai poate ridica. Cristi Mitrea va fi nevoit să execute o săritură care să nu-i solicite umărul drept, întrucât are ligamentele rupte și riscă să i se disloce umărul. La rândul ei, Analia Selis va trebui ca, la impactul cu apa, să-și protejeze urechile, din cauza unor probleme cu timpanul, și ochii, din cauza unui implant de lentile de contact.

Doar trei vedete se vor califica în semifinalele show-ului, în urma notelor acordate de juriul format din Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Cătălin Preda, dar și a voturilor venite din partea publicului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare