; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

9 personaje secundare minunate din seriale

10 August 2010

Să ai un personaj principal puternic şi bine conturat este o condiţie esenţială atunci când vine vorba de succesul unui serial tv (gândiţi-vă la Don Drapper, Gregory House sau Dexter Morgan). Dar nu e singura condiţie. Alta ar fi existenţa unor personaje cel puţin la fel de reuşite cu care protagonistul să interacţioneze şi cu care să se pună reciproc în valoare.

Exemple de personaje secundare absolut savuroase sunt destule pe micile ecrane. Mai departe, câteva după care noi, la TVmania, ne înnebunim de-a dreptul:

Lafayette din True Blood

Picture 1 of 9

Actorul: Nelsan Ellis: Îi place viaţa şi trăieşte periculos (deşi, după ce este torturat de vampiri pentru că face trafic cu sânge de vampir, îşi mai nuanţează strategia existenţială). E primul care apreciază un bărbat bine făcut şi nu rămâne niciodată dator cu replica. Un exemplu de răspuns marca Lafayette: „Iisus şi cu mine am convenit să luăm o pauză. Asta nu înseamnă că nu mai vorbim din când în când.” Esenţial rămâne însă faptul că, dincolo de mult make-up, se ascunde o inimă de aur.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare