Homepage  / Filme Online / Netflix

9 filme cu câini simpatici pe care le poți vedea pe Netflix

9 filme cu câini simpatici pe care le poți vedea pe Netflix

de Andra Stana,

Nimic nu se compară cu dragostea unui câine. Sunt loiali, jucăuși și afectuoși - și odată ce se leagă de un companion uman, formează o legătură greu de rupt. A vedea lungmetraje care au în prim-plan această relație poate fi atât distractiv, cât și emoționant. Iată nouă filme despre câini pe care le puteți vedea chiar acum, pe Netflix.

Dog Gone / Câinele pierdut (2023)

Cât de departe ai merge pentru a-ți găsi câinele pierdut? Acesta este scenariul înspăimântător cu care se confruntă Fielding Marshall (Johnny Berchtold), student în ultimul an de facultate, atunci când adorabilul său golden retriever, Gonker, dispare de-a lungul traseului Appalachian Trail. În acest caz, Fielding face echipă cu tatăl său (interpretat de Rob Lowe) pentru a-l găsi pe cățel – lucru pe care trebuie să-l facă în câteva zile, deoarece Gonker are nevoie de medicamente pentru a supraviețui.

Acest film se bazează pe o poveste adevărată și probabil că vă va face să vă luați în brațe propriile animale de companie în timp ce vă uitați la el.

Benji (2018)

Poveste clasică a a lui Benji, un cățeluș orfan, primește un reboot modern în această versiune din 2018. Regizat de Brandon Camp (al cărui tată a regizat originalul din 1974), Benji îi are în rolurile principale pe Gabriel Bateman și Darby Camp. Carter și Frankie Hughes se împrietenesc rapid cu Benji (interpretat de un câine salvat dintr-un adăpost), care îi ajută atunci când dau de necazuri. Acest film este potrivit pentru familii – dar atenție, după ce îl veți vedea pe ecran pe acest cățeluș drăgălaș, s-ar putea să vă doriți propriul cățeluș salvator de vieți acasă!

Rescued by Ruby / Salvat de Ruby (2022)

Un border collie hiperactiv și un polițist care a fost respins în repetate rânduri de unitatea K-9 sunt o pereche perfectă în „Rescued by Ruby”. Daniel O’Neil (interpretat de Grant Gustin) trebuie să se califice pentru unitatea K-9 înainte de a împlini 30 de ani – și nu îl ajută faptul că departamentul nu are fonduri pentru mai mulți ciobănești germani. Intră în scenă Ruby, care a fost adoptat și returnat la adăpost de șapte ori. Poate că ea nu pare a fi potrivită pentru slujba asta, dar cei doi trebuie să găsească o cale de a lucra împreună pentru ca Daniel să poată trece la timp examenul K-9. Acest film emoționant, în care joacă și Scott Wolf, se bazează pe o poveste adevărată.

Mister / Vicky and Her Mistery (2021)

Există ceva special în relația dintre un copil și primul său câine. Acest lucru se vede din plin în „Mister”, un film franțuzesc despre dragoste și pierdere. Victoria (Shanna Keil) și tatăl ei, Stéphane (Vincent Elbaz), se mută în Alpii francezi după ce mama Victoriei moare. Amândoi se luptă cu durerea lor până când un vecin îi dăruiește Victoriei un pui orfan pe nume Mystére – care se dovedește a fi, de fapt, un pui de lup. Legătura lor o ajută pe tânără să se vindece, dar rana ar putea fi ușor redeschisă atunci când Victoria este rugată să își returneze companionul în sălbăticie.

Bazat pe fapte reale.

Seventeen / Șaptesprezece (2019)

Dragostea unui animal de companie poate face ca o persoană să se simtă ca acasă – mai mult decât orice casă reală. Așa se simte personajul principal, Héctor (interpretat de Biel Montoro), în „Seventeen”. Această comedie-dramă spaniolă, regizată de Daniel Sánchez Arévalo, a avut premiera la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastián în 2019. După ce se întâlnește și creează o legătură cu un câine pe nume Oveja la un centru de salvare a animalelor, Héctor fuge de la școala de corecție pentru a-și găsi noul prieten. Fratele său, Ismael (Nacho Sánchez), îl însoțește pentru a-l ajuta în căutări și pentru a se asigura că cei doi nu ajung în necazuri.

https://www.youtube.com/watch?v=sh8LczoleTM

Hachi: A Dog’s Tale / Hachiko: Povestea unui câine (2009)

Această emoționantă poveste adevărată e o adaptare americană a unei povești japoneze despre Hachiko, un câine credincios. Richard Gere interpretează rolul unui profesor care găsește un câine abandonat. Între cei doi se formează o legătură specială, care trece dincolo de viața celor doi. Bazat pe o poveste adevărată emoționantă.

Eu și Marley / Marley & Me (2008)

Imediat după ce s-au căsătorit, John (Owen Wilson) şi Jennifer Grogan (Jennifer Aniston) s-au mutat în Florida. În aşteptarea dorinţei lui Jennifer de a avea un copil, John îi oferă acesteia un căţeluş, Marley. Labradorul se transformă, în curând, într-un uriaş de aproape 50 de kilograme, însă nu se disciplinează deloc, nu-şi pierde energia şi face un car de nebunii. Chiar şi după ce cuplul nostru are copii, Marley continuă să testeze răbdarea tuturor comportându-se precum cel mai impulsiv câine de pe faţa pământului.

Rolurile părinţilor lui John au fost interpretate chiar de părinţii reali ai lui Owen Wilson. Cea mai mare problemă cu care s-a confruntat mama lui a fost aceea de a nu-l striga Owen.

Filmul a fost premiat la Teen Choice Award şi a avut alte două nominalizări pentru Wilson şi Aniston.

Marmaduke (2022)

Marmaduke are o inimă mare, dar belelele se țin scai de el fiindcă e poznaș din fire. Oare deține calitățile necesare să facă impresie în lumea concursurilor de câini?

Drumul unui câine către casă / A Dog’s Way Home (2019)

Un câine devotat este cuprins de dorul de casă și pornește într-o călătorie plină de primejdii prin inima Americii pentru a se întoarce la stăpânul lui. Cu Ben Ratner.

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton