; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hell

„Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor“ pune la bătaie 80.000 de euro

08 July 2014

Toamna aceasta felul principal în materie de gastronomie se servește în bucătăria show-ului 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor. Cei intrați în cursă vor lupta pentru a obține aprecierea juriului, dar și pentru marele premiu pus în joc: 80.000 de euro – cel mai mare premiu oferit de un cooking show din România – și șansa de a obține un contract la un restaurant de top din București.

Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor

Fie că sunt bucătari cu diplomă sau nu, cei care cred că pot face ordine în Iadul Bucătarilor sunt aștepați la preselecțiile care vor avea loc week-endul acesta, pe 12 și 13 iulie, la hotel Pullman din București, începând cu ora 10.00. Participanții sunt invitaţi să aducă cel mai bun preparat al lor, care să-i definească şi totodată care să impresioneze juriul şi să le aducă un loc în cadrul competiției.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt pregătiți să jurizeze

'Singurul ingredient pe care trebuie să-l ai la tine tot timpul este perseverența', îi sfătuiește chef Scărlătescu pe cei care doresc să intre în Iadul Bucătarilor.

'Noi, cei trei care au învățat România să jurizeze mâncarea – în restaurante, acasă, pe terase, la TV, oriunde – suntem pregătiți să vă arătăm care este viața într-o bucătărie profesionistă și ce se ascunde în spatele unei farfurii perfecte', a mai spus acesta.

La rândul lui, chef Bontea mărturisește: 'Hells Kitchen este un format greu, dar unul de succes, un reality care arată exact ce se întâmplă într-o bucătărie profesionistă, îți dezvăluie toate provocările meseriei de bucătar. Service-ul a la carte este cel mai dificil și asta va fi cea mai mare provocare a concurenților – să se asigure că toți clienții veniți în restaurant vor primi la timp cele mai alese farfurii.'

Iar chef Dumitrescu adaugă:'Concurenții de la Hells Kitchen trebuie să fie bătăioși, rezistenți la presiune, cu spirit de luptători, pentru că fiecare secundă din viața ta contează atunci când ești în bucătărie. In Hells Kitchen veți vedea exact cum arată viața unui bucătar profesionist și mulți dintre cei intrați în competiție vor trece prin provocări pe care nu le-au avut niciodată.'

            Înscrierile continuă și pe site-ul www.casting.a1.ro, însă se vor putea face şi direct la preselecţii.

Cei selectaţi să intre în această competiţie vor locui într-o casă amenajată special pentru ei, lipită de restaurantul în care vor găti. Concurenţii vor fi împărţiţi în echipe şi vor fi supuşi în fiecare ediţie la multe probe eliminatorii, pentru că 'Hells Kitchen – Iadul Bucătarilor' înseamnă şi muncă sub presiune și luptă pentru supravieţuire în bucătărie.

'Hells Kitchen' este unul dintre cele mai urmărite şi mai longevive show-uri de cooking din întreaga lume. Produs în peste 50 de ţări, printre care UK, SUA, Australia, Suedia, Portugalia, Italia, Rusia, Spania, Mexic sau China, 'Hells Kitchen' a obţinut rezultate impresionante la nivel de rating şi cotă de piaţă, fiind un etalon în materie de show-uri de gen.Creatorul formatului 'Hells Kitchen'este celebrul Gordon Ramsay, unul dintre cei mai cunoscuţi şi mai de succes chefi din întreaga lume şi un star internaţional de televiziune. Restaurantele sale, 14 la număr, au adunat în total peste 15 stele Michelin, fiind pe lista celor mai exclusiviste locuri din lume.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare