; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

8 cupluri inedite, lipsite de prejudecăţi

13 August 2010

Să vorbim despre dragoste. Un sentiment nobil, ce nu ţine cont de vârstă, culoarea pielii sau aspect fizic, ce te face să vibrezi. Doar că uneori mai trece prin stomac. Şi prin cont.

.

Cabral si Andreea„Love, love, love…all you need is love' cântau baieţii de la Beatles şi bine ziceau. Până la urmă cu toţii tânjim după dragoste, sub toate formele în care se metamorfozează: un căţel loial, o bunică grijulie, un tată protector dar, mai presus de toate, perechea potrivită, în căutarea căreia alergăm toată viaţa.

Unii-s mai norocoşi şi îşi găsesc jumătatea din primele încercări, alţii trag lozuri necâştigătoare şi schimbă partenerii mai des decât Paris Hilton (iar ca s-o întreci pe ea e nevoie de antrenament straşnic!), iar cei mai ghinionişti n-o află vreodată.

Ah, şi mai există o categorie, ceva mai specială: a acelora care-şi găsesc marea iubire alături de persoane fie mai în vârstă, fie mai înalte, mai slabe, mai… altfel!

E vorba de cuplurile după care oamenii întorc capul pe stradă, de relaţiile pe seama cărora se pun pariuri şi se fac pronosticuri: „Aştia sigur nu rezistă împreună!'. Dar, de cele mai multe ori, ei contrazic opinia publică şi îşi trăiesc poveştile de dragoste frumos, mai departe.

.

Cabral şi Andreea Pătraşcu/ Heidi Klum şi Seal

Ele blonde, ochi albaştri şi alură de păpuşi, ei înalţi, masivi şi…de culoare. Vedetele Acasă TV, Cabral şi Andreea, au o relaţie presărată cu tot ce-i şade bine unei mari iubiri: momente de vis, vacanţe împreună, plus o despărţire şi-o împăcare la activ. Sunt un cuplu interesant, frumos, aşa că aşteptăm cu interes să vedem cum evoluează lucrurile (nu de alta dar Inoke, fetiţa lui Cabral cu Luana Ibacka, e pur şi simplu adorabilă!).

Supermodelul şi supercântăreţul. Heidi e blondă şi albă, Seal…ceva mai închis la ten. În ciuda diferenţelor rasiale, cei doi au un mariaj minunat, încă din 2005, şi patru copilaşi superbi împreuna: trei ai amandurora şi unul al lui Heidi dintr-o relaţie anterioară. La mai mulţi!

.

Monica şi Irinel Columbeanu / Katie Holmes şi Tom Cruise

Diferenţa de vârstă: 30 de ani, respectiv 22. Un fleac! Diferenţă de înălţime: mulţi centimetri, zeci, iar când doamnele poartă şi tocuri putem să măsurăm cu rigla. Apropo, are cineva să le împrumute un scăunel?

Monica Columbeanu, fostă Gabor, trăieşte o pasională şi ultra-mediatizată căsnicie alături de mai scundul, dar mult mai bogatul său soţ, Irinel. Nimeni nu a crezut că relaţia lor va dura mai mult de…două săptămâni, dar iată că Moni ţine să ne demonstreze contrariul. Împreună o au pe Irina, o fetiţă frumuşică foc, conturi în bancă şi câteva maşini de lux. Că doar totul se împarte frăţeşte într-un mariaj!

Katie Holmes şi Tom Cruise sunt un cuplu atipic, însă la Hollywood nu te mai miră nimic. Şi când zic „pereche ciudată' nu mă refer doar la diferenţa de vârstă şi înălţime, ci şi la ritualurile pe care religia scientologică, ai cărei adepţi sunt, le presupune. Că nu mi se pare deloc minunat să mănânci placenta copilului tău!

.

Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil / Madonna şi Jesus Luz

Ele femei coapte, ei flăcăi vânjoşi. Dacă în cazul Rădulescu/ Oţil diferenţa este de doar 11 ani, la Madonna treburile sunt cam nasoale: diva are tot atâţia ani ca bunica iubiţelului. Ups! Dar ce contează, nu au zis înţelepţii că dragostea n-are vârstă?

Aşadar, Mihaela şi Dani îşi trăiesc decent şi departe de ochii curioşilor frumoasa idilă (durează de peste doi ani, cred că am câştigat pariul Ioana!), iar Madonna se încăpăţânează să ne demonstreze că la 50+ e mai ageră, senzuală şi în putere decât atunci când interpreta „Like a virgin'.

PS. Jesus, vezi că vine ziua iubitei tale, aşa că poţi să o rogi pe bunica să îţi împrumute lumânările ei de la tort. Mai faci şi tu o economie!

.

Mo Nique şi soţul / Oana Roman şi Alex, modelul

Cum nu toate ne-am născut cu dimensiunile perfecte şi femeile mai plinuţe au dreptul la dragoste, nu?

Aşa consideră şi actriţa Mo Nique care, în ciudat gabaritului mai generos, are un soţ care o iubeşte şi o susţine în tot ceea ce face. Foarte frumos, de altfel, însă eu chiar îmi fac griji pentru omul ala! Motivul? Nu din cauza kilogramelor în plus ale soţiei precum aţi crede, ci pentru că Mo Nique e total eco şi nu s-a epilat în viaţa ei! Mai bine era bio la mâncare, nu la pilozitate!

Oana Roman iubeşte. Alesul ei este Alex, un model simpatic din peisajul monden autohton. Oana ba se ceartă cu Alex, ba se împacă, cei doi având o relaţie tumultoasă, aşa cum se cere unei vedete de calibrul ei.

Am fi vrut să postăm o poză cu amândoi, dar, din păcate, formele voluptoase ale Oanei au umplut tot spaţiul. Promitem să ne revanşăm cu prima ocazie. Sau poate slăbeşte ea?!

.

Articol preluat de pe www.unica.ro

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare