; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jon & Kate + 8

8 copii si rating mare

15 June 2009

A patra serie a reality-show-ului “Jon & Kate + 8” ajunge si pe micile noastre ecrane. Peste Ocean, seria a cincea e un hit, pe fondul scandalului din familia Gosselin.

Jon si Kate s-au cunoscut in 1997, la un picnic. Dupa doi ani s-au casatorit si – un an mai tarziu – au avut gemene, cu ajutorul tratamentelor de fertilizare. Si-au mai dorit un copil si, folosind aceeasi metoda, au facut… sase.

Povestea familiei lor a devenit subiect de reality-show, in 2007, iar ideea de a vedea greutatile unei atat de numeroase familii a fascinat publicul american: prin urmare, emisiunea a ajuns in prezent la sezonul cinci. La noi, Discovery Travel & Living va incepe difuzarea celei de-a patra serii incepand cu 22 iunie.

Scandal de proportii

Pana acum cateva luni, “Jon & Kate + 8” insemna doi parinti stresati, opt copii zgomotosi, excursii haotice, antrenamente intense la olita, cumparaturi pe cupoane, vizite tensionate la frizer si la dentist si un rating bunicel.

Formatul reality-show-ului te prinde cu repeziciune, pustii sunt simpatici, iar episoadele in care Jon si Kate raspund la intrebarile trimise de telespectatori sunt savuroase. In aprilie, insa, au inceput sa apara zvonuri privind infidelitatea lui Jon.

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare