; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

8 colaborări Johnny Depp – Tim Burton

14 May 2012

Johnny Depp şi Tim Burton au lucrat împreună la opt filme, ultimul dintre ele fiind „Umbre întunecate', care se lansează pe marile noastre ecrane pe 18 mai.

Citiţi în cele ce urmează ce personaje a creat regizorul şi scenaristul pentru actorul care îi este şi prieten apropiat şi pe care l-a machiat în toate felurile în proiectele lor comune.

dark-shadows

Picture 1 of 8

„UMBRE ÎNTUNECATE” (2012). Cea mai recentă colaborare a celor doi e un film inspirat de un serial gotic american din anii’ 60, care a strâns fani underground cu personajele supranaturale şi răsturnările de situaţie telenovelistice. Burton şi Depp erau amândoi fani ai serialului „Dark Shadows” din copilărie, iar actorul i-a sugerat prietenului său să realizeze filmul. În scenariu, Barnabas Collins (Johnny Depp) trăieşte în secolul XVIII, în Collinsport (Maine), având o afacere prosperă de conserve.
Vrăjitoarea Angelique Bouchard (Eva Green) îl blesteamă să devină vampir şi Barnabas e îngropat de viu de sătenii înfuriaţi, scăpând din mormânt abia în 1972. În modernitate, descoperă că afacerea familiei a decăzut şi membrii acesteia (Michelle Pfeiffer, Jonny Lee Miller, Chlöe Grace Moretz, Gulliver McGrath) sunt nişte ciudaţi. Din distribuţie nu lipseşte Helena Bonham Carter, iubita lui Burton, care e un psihiatru alcoolic ce locuieşte în conacul Collinwood.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare