; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

7 întrebări pentru Sabina Brânduşe

09 November 2011

Sabina Brânduşe este una dintre partenerele lui Mircea Radu la „ÎnTrecerea Anilor' de la TVR 1. Căpitanul de echipă pentru anii 70 are o relaţie sentimentală cu Alexandru Ion, avocatul orb Radu din „Narcisa: iubiri nelegiuite' (Antena 1). Mai jos, Sabina ne-a răspuns la 7 întrebări.

1. Care a fost primul tău angajament în televiziune? În ce seriale ai mai jucat?

Am apărut în „Băieţi buni', de la Pro TV. Un proiect care mi-as fi dorit să continue. Apoi „Iubire ca în filme' şi  „Războiul sexelor', experienţe de pe urma cărora am avut enorm de învăţat.

2. Ce probe ai dat pentru a putea face parte din echipa de fete de la „ÎnTrecerea anilor'?

Am dat un casting ce includea 3 probe: citirea unor ştiri, interpretarea piesei de pe genericul emisiunii şi dans.

3. Cu cine te înţelegi cel mai bine din echipa din care faci parte?

Mă înţeleg cu toata lumea, altfel nu ar mai putea fi vorba de o echipă, nu?

4. Ce ţi se pare cel mai greu în ceea ce faci?

Greu nu mi se pare nimic, pentru că fac ce-mi place şi ce-mi doresc de mulţi ani încoace. Pot spune însă că e solicitant, stresant uneori, şi nu neg că mă confrunt cu provocări uriaşe în cadrul acestei emisiuni şi că mai am multe de învăţat.

5. O întâmplare penibilă la filmări?

Am primit o palmă zdravănă în cadrul unei filmări. Atât de zdravănă încât mi-a fost spartă buza şi mi-au ţâşnit lacrimile înainte să apuc să realizez ce s-a întâmplat.

6. Cum stai cu dragostea?

Stau bine. Dar, ca să îl citez pe Shakespeare: „nu am să laud ce nu vreau să vând'.

7. Ce faci în timpul liber?

În ultima perioadă nu am prea avut parte de timp liber. În afară acestei emisiuni, sunt parte componentă a departamentului PR în cadrul unui proiect (Adservio) ce implementeaza carnetul electronic de elev şi catalogul electronic în şcolile ieşene şi bucureştene, pentru moment. În prea puţinul timp care îmi rămâne gătesc, merg la film, spectacole, plimbări sau cumpărături cu iubitul şi sora mea Mădălina (actriţă şi ea), iar atunci când se întâmplă o minune şi avem 2-3 zile libere, dăm o fugă acasă, la Braşov, unde ne aşteaptă mama, tata, sora mea cea mică, Denisa, pisica si bunica. La propriu!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare