; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

GOT3

6 detalii ascunse din primul episod al sezonului 7 „Urzeala tronurilor”

18 July 2017

Primul episod al sezonului al șaptelea din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones' a fost deja difuzat. Cu această ocazie, Business Insider a analizat atent povestea și a prezentat câteva detalii care pot trece cu ușurință neobservate chiar și de ochiul antrenat al fanilor. 

 

Atenție: spoilere!!!

1.

Generic nou. Celebrul generic al serialului include din acest sezon și Citadela din Vechiul Oraș.

2.

Cântec vechi. Vedeta pop Ed Sheeran are o scurtă apariție în acest episod. Melodia pe care o cântă acesta face parte din volumul al treilea din „Cântec de gheață și foc'. Și nu e vorba despre orice melodie: balada, scrisă în carte de un personaj numit Symon Silver Tongue, vorbește despre relația dintre Tyrion și Shae, prostituata de care Tyrion s-a îndrăgostit.

3.

Arme cu care ne-am mai întâlnit. Cuțitul de oțel valerian pe care-l vede Sam în carte nu vi se pare cunoscut?!… Este aceeași armă cu care asasinul plătit a încercat să-l ucidă pe Bran în sezonul 1, fiind atunci împiedicat de regretata Catelyn Stark.

4.

Speranță? Următoarea pagină din cartea pe care Sam o citește la Citadelă spune că sticla de dragon poate fi folosită ca „tratament'. Ar putea fi vorba despre medicamentul care-l va salva pe Jorah Mormont (n-ați sărit când a țâșnit mâna aceea urâtă spre Sam, la Citadelă?! Noi da!)

5.

Cunoștințe vechi. Cele două cadavre din casa în care se adăpostesc Câinele, Thoros din Myr, Beric Dondarrion și acoliții lor sunt oamenii pe care i-am mai întâlnit în sezonul 4. Câinele și Arya au mâncat atunci la han și s-au adăpostit la ei peste noapte. Câinele i-a și jefuit la final, explicând că „Amândoi vor fi morți când iarna va veni'.

6.

Profeție. Regele Nopții și alaiul său vin aducând furtuna cu ei, așa cum a spus Jon Snow în sezonul anterior: „Adevăratul dușman nu va aștepta să treacă furtuna. El aduce furtuna'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare