Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

5 vedete românești de televiziune care se sărbătoresc zilele acestea

5 vedete românești de televiziune care se sărbătoresc zilele acestea

de Redactia Tvmania

Zilele acestea, mai multe vedete tv de prim rang au motive să dea de băut. Și cum sunt născuți în Gemeni, o zodie a comunicării și a jovialității, suntem siguri că nu vor fi singuri de ziua lor, chiar dacă sunt ocupați cu filmări sau sunt plecați în vacanțe.

 

Mihai Bobonete

Interpretul lui Bobiță din serialul „Las Fierbinți” împlinește chiar azi, 14 iunie, 41 de ani! Stand-up comedianul se va bucura cu siguranță atât de urările prietenilor săi, cât și de cele ale colegilor din „Las Fierbinți”, cu care se va întâlni pe platouri, căci filmările la sezonul 19 al serialului de la Pro TV sunt în plină desfășurare în satul ialomițean Fierbinți.

 

Ilinca Vandici

Frumoasa prezentatoare a emisiunii „Bravo, ai stil!” de la Kanal D împlinește 35 de ani pe 17 iunie. Anul acesta, Ilinca nu își dorește o petrecere fastuoasă, ci o cină restrânsă alături de familia ei și prietenii apropiați. Dacă anul trecut vedeta Kanal D a avut parte de un cadou superb din partea soțului ei, cu ocazia zilei de naștere, o vacanță surpriză în Grecia, anul acesta se zvonește că partenerul ei de viață îi va dărui un SUV de lux.

 

Amalia Enache

Prezentatoarea știrilor de noapte de la Pro TV împlinește 44 de ani pe 19 iunie. Vedeta obișnuia, înainte de pandemie, să plece într-o scurtă vacanță în preajma zilei sale de naștere, obicei reluat anul acesta. Amalia Enache și fiica ei, Alma, a ales de această dată o destinație însorită, insula Mikonos din Grecia. 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Amalia (@amaliaenache)

 

 

Oana Cuzino

Vă vine sau nu să credeți, dar vedeta de la Pro TV împlinește 50 de ani pe 20 iunie! O fire discretă, realizatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore!” nu a povestit niciodată ce face sau ce își dorește de ziua ei, dar, dat fiind că e o cifră rotundă, sigur va avea o aniversare frumoasă, de la care nu va lipsi fiica ei, Naomi.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Oana Cuzino (@oanacuzino)


 

 

Dragoș Bucur

Actorul Dragoș Bucur a împlinit pe 13 iunie 44 de ani. Prezentatorul reality show-ului „Visuri la cheie” de la Pro TV, care filmează acum pentru un nou sezon, s-a bucurat de o petrecere în familie, alături de soția lui, cântăreața Dana Nălbaru, și cei trei copii ai lor.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton