; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Los Miserables

5 telenovele mult-așteptate

23 May 2014

Actori celebri de telenovele lucrează de zor la câteva proiecte pe care lumea le aşteaptă cu mare interes. Remake-uri sau adaptări ale unor opere celebre, titlurile de mai jos sunt cele mai mari producții aflate acum în lucru.

Mi corazón es tuyo

1. Mi corazón es tuyo (Televisa)

Protagonişti: Silvia Navarro şi Jorge Salinas

Din distribuţie: Mayrin Villanueva (personaj negativ), Carmen Salinas, Pablo Montero.

Sursa de inspiraţie: Este remake-ul unui serial spaniol din 2002, Ana y los 7'

Poveste: O tânără (Silvia Navarro) care dansează noaptea într-un club pentru bărbaţi ajunge, din greşeală, bonă în casa unui văduv cu şapte copii.

Ce zice Jorge: Sunt foarte entuziasmat cu acest nou proiect. Producătorul Juan Osorio m-a ales să fiu protagonistul acestei telenovele într-un moment foarte bun. Eram pregătit pentru un nou rol. Silvia este o femeie inteligentă, o actriţă profesionistă şi dedicată meseriei sale', a spus Salinas, citat de tvnotas.com.

Data premierei: 23 iunie, în Mexic.

 

La malquerida

2. La malquerida (Televisa)

Protagonişti: Victoria Ruffo, Christian Meier, Ariadne Díaz

Din distribuţie: În telenovela produsă de Jose Alberto Castro (fostul iubit al lui Angelique Boyer), Lupita Jones, Miss Univers în 1991, va debuta ca actriţă. De asemenea joacă şi Mane de la Parra (fostul iubit al lui Maite Perroni), Sabine Moussier şi Nora Salinas.

Sursa de inspiraţie: Piesa de teatru cu acelaşi nume a dramaturgului spaniol Jacinto Benavente.

Povestea: Esteban (Christian Meier) este un bărbat care trebuie să aleagă între dragostea a două femei: mamă (Victoria Ruffo) şi fiică (Ariadne Diaz).

Data premierei: 2 iunie, în Mexic

 

La Gata

3. La Gata (Televisa)

Protagonişti: Daniel Arenas şi Maite Perroni

Din distribuţie: Laura Zapata (sora Thaliei), Jorge Aravena, Cesar Evora, Erika Buenfil.

Sursa de inspiraţie: Este remake-ul telenovelelor Sărmana Maria' (1996), cu Thalia şi Fernando Colunga în rolurile principale, şi Pisica sălbatică' (2002), cu Marlene Favela.

Povestea: La gatita' Esmeralda (Maite Perroni) este o tânără foarte săracă care se îndrăgosteşte de un milionar (Daniel Arenas). Mama acestuia (Laura Zapata) nu va fi de acord cu relaţia lor şi va face tot posibilul să-i despartă.

Ce zice Maite: Mă întorc pe micile ecrane cu un proiect care mă entuziasmează foarte mult. Voi lucra din nou cu producătoarea Nathalie Lartilleux (n.r. – Cele două au mai colaborat la Iubire cu chip rebel') şi mă bucur că voi face pereche cu Daniel Arenas. De asemenea, eu voi cânta melodia de pe genericul acestei telenovele', a zis Maite, citată de peopleenespanol.com.

Data premierei: 5 mai, în Mexic

 

Los Miserables

4. Los Miserables (Telemundo)

Protagonistă: Aracely Arambula (foto)

Din distribuţie: Castingul pentru această telenovelă nu s-a sfârşit. Filmarile vor începe în iunie. Se vehiculează că partenerul lui Aracely va fi Rafael Amaya.

Sursa de inspiraţie: Romanul Mizerabilii' a celebrului autor francez Victor Hugo.

Povestea: Lucia (Aracely Arambula) este o femeie care face 11 ani de închisoare pe nederept. Ea îi promite unei femei pe care o întâlneşte după gratii, că va avea grijă de fetiţa ei în vârstă de 10 ani.

Ce zice Aracely: Această telenovelă este doar o adaptare TV. Nu va respecta întru-totul povestea din Mizerabilii', acţiunea având loc în zilele noastre'.

Data premierei:La toamnă, în SUA, ulterior, şi în Mexic.

 

Hasta el fin del mundo

5. Hasta el fin del mundo (Televisa)

Protagoniste: Marjorie de Sousa (foto), Claudia Alvarez

Din distribuţie: Julian Gil şi Mariana Seoane (personaje negative), Diego Olivera, Maria Rojo, Cesar Evora. Producătorul Nincardo Diaz a vrut-o neapărat pe Danna Paola în acest serial, însă, din cauza proiectelor muzicale, tânăra a trebuit să refuze rolul.

Sursa de inspiraţie: O telenovelă argentiniană din 2012, Dulce amor', care nu prea a avut succes la public.

Povestea: Trei surori, care conduc o fabrică de ciocolată, au parte de numeroase provocări pe plan sentimental. Ele fac tot posibilul să ţină afacerea pe linia de plutire, însă mulţi vor să le pună beţe în roate.

Ce zice Julian Gil: Întotdeauna am zis că mi-e indiferent dacă joc un personaj negativ sau unul pozitiv. Importante să fie un proiect de succes şi nu am nici o îndoială că nu va fi aşa'.

Data premierei: La vară, în Mexic, în prime-time, după ce se termină Spune-mi că eşti a mea'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare