Homepage  / Advertorial

5 sloturi de care jucătorii cinefili se pot bucura

5 sloturi de care jucătorii cinefili se pot bucura

de Redactia Tvmania

De vreme ce lumea sloturilor oferă o colecție imensă de jocuri pentru toate gusturile, cinefilii se pot bucura de anumite jocuri care se mulează pe cerințele lor. Filmele populare, clasice, și îndrăgite de pasionații de cinematografie reprezintă o nișă destul de faimoasă în domeniul sloturilor.

Jocurile de păcănele pot oferi un stil relaxant și ușor de înțeles de a experimenta jocurile de noroc. Acestea reprezintă cel mai popular și abundent tip de joc. Temele acestora pot include absolut orice domeniu de interes, inclusiv cinematografia. Deși sunt destul de simple în ceea ce privește stilul de joc, acestea au și câteva caracteristici definitorii.

Acest articol va numi și prezenta cinci dintre cele mai cunoscute sloturi cu tematică cinematografică. Cinefilii se pot baza pe conținutul acestui articol pentru a avea o idee mai bună despre sloturile de care ar putea fi interesați. Dacă ești pasionat de sloturi și vrei o idee mai bună despre detaliile lor tehnice, slotscalendar poate oferi aceste informații.

Așadar, haide să vedem care titluri îmbină tipologia de jocuri de sloturi cu pasiunea pentru filme!

The Magnificent Seven Reloaded

Haide să începem cu un joc de casino online care se inspiră dintr-un clasic al cinematografiei: The Magnificent Seven Reloaded. Acest joc este inspirat de prima iterație a unuia dintre cele mai populare filme de acțiune din sfera western. Jocul a fost dezvoltat de către studioul Ainsworth și lansat în aprilie 2017.

The Magnificent Seven este un film care a trăit cel puțin două vieți și care este e deosebit de popular printre fanii primelor filme de acțiune. Filmul original, lansat în 1960, are în distribuție adevărate legende ale Hollywood-ului precum Steve McQueen, Charles Bronson și Robert Vaughn. 

La rândul său, filmul este o reinterpretare în stil western a legendarului Seven Samurai – una dintre capodoperele lui Akira Kurosawa. The Magnificent Seven a fost adaptat și pentru audiențele moderne, având în distrubiție staruri precum Denzel Washington, Chris Pratt și Ethan Hawke.

The Matrix

Unul dintre filmele cu adevărat revoluționare din istoria (relativ) recentă a Hollywood-ului este gigantul science-fiction numit The Matrix. Filmul apărut în 1999 combină un scenariu captivant, o serie de staruri precum Keanu Reeves, Laurence Fishburne, Carrie-Anne Moss, Hugo Weaving și Joe Pantoliano.

Filmul a generat o întreagă franciză care include 3 alte filme, un joc video, și o bază de fani care încă discută varii teorii despre povestea filmului. Slotul care îi poartă numele este o creație a celor de la Playtech – un nume destul de bine cunoscut de către pasionații de sloturi online.

Jocul a fost lansat în septembrie 2017, are un RTP de 95.14% și formează 50 de linii de plată.

Jumanji

Următorul film care a primit o adaptare ca joc slot este Jumanji – un blockbuster din 1995 care-i are în distribuție pe Robin Williams, Kirsten Dunst și Bonnie Hunt. Fiind unul dintre cele mai populare filme de aventură din anii 90, Jumanji a rămas în memoria fanilor datorită acțiunii sale fascinante și a cinematografiei dinamice.

Filmul a primit și el tratamentul remake-ului, fiind relansat în 2017 și recrutând staruri precum Dwayne „The Rock” Johnson, Jack Black, Kevin Hart și Nick Jonas. Această reinterpretare a primit și o continuare, lansată în 2019.

Slotul care se inspiră din acest titlu împrumută elemente din filmul original din 1995 și este creația gigantului NetEnt. Jocul este unul dintre cele mai bine primite titluri din această industrie, având 720 de linii de plată și un RTP de 96.33%. Încă de când a fost lansat în 2018, Jumanji este un slot deosebit de popular și îndrăgit de toți jucătorii, nu doar de cinefili.

From Dusk till Dawn

Novomatic a decis să preia clasicul film de acțiune din 1996 și să-l transforme într-un slot. Jocul este creat în formula tipică Novomatic, având o volatilitate medie și 50 de linii de plată. Formatul jocului este destul de simplu, dar vine cu o serie impresionantă de caracteristici. Printre acestea se află și un număr fascinant de speciale.

Filmul, scris de cutezătorul Quentin Tarantino și regizat de Robert Rodriguez, oferă o atmosferă fascinantă, acțiune explozivă și o serie de scene faimoase. Având în distribuție actori precum legendarii Harvey Keitel, George Cloney, Salma Hayek și Danny Trejo, From Dusk till Dawn oferă o experiență de neuitat.

Mai mult decât atât, slotul care se inspiră din acest film este, la rândul său, plin de scene preluate din film și adaptate pentru momente cheie de joc.

Ted

Ted este unul dintre proiectele cele mai cunoscute ale lui Seth MacFarlane – creatorul controversatului serial animat Family Guy. Ca celelalte creații ale lui Seth, primul film Ted a devenit popular datorită umorului foarte îndrăzneț și a atmosferei degajate, uneori absurde. Ted a devenit una dintre cele mai populare francize de film de comedie din anii 2010.

Primul film (2012), în care joacă Mark Wahlberg, Mila Kunis și în care își oferă vocea chiar Seth, a fost urmat de Ted 2 (2015) și de un serial care a apărut în 2024. Așadar, brand-ul a devenit îndeajuns de popular încât să fie adaptat și într-un slot.

Deși au apărut mai multe jocuri de acest fel care au ca temă franciză Ted, cel mai popular rămâne cel original, lansat în 2017. Slotul a fost dezvoltat de către Blueprint Gaming și formează 20 de linii de plată. Alte detalii tehnice de luat în seamă este volatilitatea medie și RTP-ul de 95.8%.

Concluzie

Acum că am parcurs aceste cinci sloturi, putem spune că industria jocurilor de noroc se inspiră dintr-o gamă variată de filme. Cinefilii se pot simți reprezentați, având câteva opțiunile de luat în calcul în ceea ce privește aceste sloturi tematice. Dacă te afli și tu în această categorie, nu uita să joci responsabil atunci când încerci orice slot!

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton