; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

"Emily in Paris" (2020) Netflix

5 seriale ale căror sezoane noi sunt acum în producție

02 May 2021

Le-am văzut pe nerăsuflate, ne-au plăcut și acum… vrem mai mult! Ce-am aflat despre sezoanele noi ale unor seriale de succes împărtășim cu dv. mai departe.

 

Totul despre sex'

Filmările celor 10 noi episoade ale continuării încep curând la New York, dar o dată a lansării nu a fost anunțată de HBO Max. Noul capitol, intitulat „And Just Like That…', le are protagoniste pe Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte), căci Kim Catrall (Samantha) nu a mai dorit să revină. „Ca și în viața reală, oamenii vin și pleacă din viețile noastre. Unele prietenii dispar, altele se înfiripă', au comentat producătorii. Este ambiguu încă dacă Mr. Big va apărea în poveste, actorul Chris Noth având declarații contradictorii, însă Aidan se va întoarce pentru câteva episoade, a confirmat recent actorul John Corbett.

 

„Emily in Paris'

 Filmările serialului Netflix cu Lily Collins protagonistă vor debuta la Paris pe 3 mai și se vor termina la finalul lui iulie, toți actorii din primul sezon anunțându-și disponibilitatea de a-și relua rolurile. Data realistă a premierei este începutul lui 2022. Într-un interviu acordat revistei Oprah, creatorul Darren Star a dat câteva informații despre poveste: „În sezonul 2, Emily va fi mult mai integrată în lumea în care trăiește. Va avea picioarele mai mult pe pământ. Ea își face o viață acolo.” La finalul primului sezon, Emily și Gabriel au cedat în cele din urmă atracției dintre ei, așa că așteptăm să vedem cum va evolua relația, după ce fosta iubită lui iubită, Camille, revine în scenă.

 

„Bridgerton'

Regé-Jean Page, interpretul ducelui de Hasting nu va mai reveni în poveste în sezonul 2 al serialului de la Netflix. Noile episoade, care se filmează deja, adaptează acțiunea celui de-al doilea volum al seriei, „Vicontele care mă iubea', din seria semnată de Julia Quinn, deci se va concentra pe personajul lui Anthony Bridgerton (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne. Zilele trecute însă, Netflix a anunțat că a dat undă verde și pentru sezoanele 3 și 4: „ ne-a luat prin surprindere. Echipa creativă condusă de Shonda Rhimes a adus la viață o drama frumoasă, emoționantă și romantică. Plănuim să rămânem în universul pentru mult timp de acum înainte', au declarat reprezentanții Netflix.

 

„Străina'

Serialul cu Sam Heughan și Caitriona Balfe în rolurile principale, adaptarea cărților Dianei Gabaldon, filmează momentan pentru sezonul 6, după o întârziere provocată de pandemie. Sezonul 5 a fost lansat în februarie 2020, iar până în momentul de față nu a fost anunțată data premierei pentru episoadele noi, dar nu sunt așteptate decât, în cel mai bun caz, la sfârșitul acestui an. Există însă și o veste bună: în martie, Starz a confirmat că povestea – în original „Outlander' – va continua și cu sezonul 7. Acesta va ecraniza cartea cu nr. 7 a lui Gabaldon, „An Echo in the Bone', și va avea 12 episoade. La noi, „Outlander' se vede la AXN și Netflix.

 

„Miss Scarlet și Ducele'

Se poartă serialele de epocă, iar această producție, despre prima femeie-detectiv din Londra victoriană, a prins foarte bine la public. În 1850, după dispariția tatălui său, Eliza Scarlet (Kate Phillips), pasionată de rezolvarea enigmelor, preia agenția sa de detectivi particulari și se aliază cu inspectorul William Wellington (Stuart Martin), supranumit „Ducele'. La noi, serialul a fost difuzat în toamna trecută de Epic Drama, iar în martie anul acesta, producătorii au anunțat că va exista și un sezon al doilea, tot cu șase episoade, care va fi lansat cândva anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare