; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5 momente de pomină la Oscar

25 February 2012

De la prima ediţie, din 1929, Premiile Academiei de Film Americane au fost marcate de faze şocante, momente plictisitoare şi gafe monumentale. Am ales cinci astfel de momente care au făcut istorie pe scena galei Oscarurilor.

5bf3997d27d535ff33e35823a6bb8d

Picture 1 of 5

GOL PE SCENĂ. În 1974, fotograful homosexual Robert Opal a devenit celebru, după ce a intrat în pas alergător pe scenă, gol-goluţ, făcând semnul păcii cu o mână şi trecând prin spatele lui David Niven, unul dintre prezentatorii galei. Niven nu a rămas deloc perplex, s-a uitat spre public şi a spus „Ei bine, doamnelor şi domnilor, asta aproape că trebuia să se întâmple... Dar nu e fascinant că probabil singurele râsete pe care le va isca omul acesta sunt cauzate de imaginea aceasta, în care e dezbrăcat şi îşi arată minusurile?”.
Dovezi ulterioare au indicat că momentul a fost planificat de producătorul spectacolului. Opal intrase la gală dându-se drept jurnalist, iar momentul l-a făcut cunoscut pe Opal şi galeria lui de artă în care expunea lucrările erotice ale mai multor artişti. Opal a fost ucis cinci ani mai târziu, în timpul unui jaf al galeriei.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare