; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Paz Vega

5 lucruri de știut despre Paz Vega, protagonista din „Clanul lupilor”

29 May 2021

Actrița spaniolă este capul răutăților în telenovela mexicană „Clanul lupilor', difuzată momentan de Happy Channel, de luni până vineri de la ora 23.00.

 

1. „Clanul lupilor', în original „Cuna de lobos', este remake-ul unei telenovele din 1986, o poveste legendară în Mexic, despre destinul unei femei frumoase, dar malefice, o adevărată psihopată pe nume Catalina Creel. Pentru rol, producătorii au ales-o pe Paz Vega, care e spaniolă, nu mexicană, iar alegerea lor a stârnit controverse pe plan local.

Criticată serios, inclusiv pentru accentul ei, Vega nu prea are motive să-și amintească cu plăcere de serial și din altă cauză: pentru filmările telenovelei, s-a mutat jumătate de an în Mexic, departe de familie, ceea ce a adus-o în pragul depresiei:

„Partea cea mai grea, pentru mine, a fost să stau departe de casă, de familia și de copiii mei, atâta timp. Ei au venit de câteva ori în Mexic, dar separarea a fost foarte grea. Niciodată n-am stat atâta timp departe de ei'.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Paz Vega (@pazvegaofficial)

 

2. Paz Vega – pe numele adevărat María de la Paz Campos Trigos – s-a născut la Sevilla pe 2 ianuarie 1976 (are deci 45 de ani), iar tatăl ei era toreador. Mai are o soră mai mică, Sara Vega, care este și ea actriță. Din 2002, Paz este căsătorită cu venezueleanul Orson Salazar, om de afaceri și impresar.

Cuplul are împreună trei copii, Orson (14 ani), Ava (12 ani) și Lenon (11 ani). Iar Ava a luat-o deja pe urmele mamei: a apărut în catalogul Zara Kids, a apărut în 2018 într-un episod din serialul „Paquita Salas', iar acum, în iunie, își va face debutul pe marile ecrane, având un rol mic în pelicula „La casa del caracol', producție Amazon, în care are rol principal mama ei, Paz Vega.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Paz Vega (@pazvegaofficial)

 

3. În 2017, după 14 ani de viață în SUA, la Los Angeles, actrița și familia ei au decis să se întoarcă în Spania. „Au fost 14 ani minunați în SUA, iar pentru mine o perioadă în care am învățat foarte multe. Dar adevărul este că întotdeauna ne-am dorit să ne întoarcem', a povestit Paz Vega pentru diezminutos.es.

Apoi, pentru hola.com, detalia în 2017, la premiera serialului „Perdóname, Señor':

„Am venit aici singură, în martie 2016. Orson rămăsese la Los Angeles, cu copiii, pentru că ideea era să fac serialul, ei să vină în vizită vara și apoi să ne întoarcem. Dar după ce-au venit ei, la mijlocul lui mai, tot ceea ce am trăit aici împreună, ca o familie, tot ce-am simțit, ne-a făcut să nu mai dorim să ne întoarcem în SUA și am rămas aici'.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Paz Vega (@pazvegaofficial)

 

4. A fost finalistă la „Masterchef Celebrity Spania'. Paz a ajuns până în finală, în noiembrie 2018, dar a pierdut în fața înotătoarei olimpice Ona Carbonell. Ulterior, a avut numai cuvinte frumoase pentru competiție:

„Mulțumesc pentru cadoul acesta și această călătorie așa frumoasă, sunt bucuroasă și fericită și o să vă port pe toți în inimă pentru totdeauna. Nu am crezut niciodată că un reality-show poate să mă emoționeze așa de mult. A fost foarte frumos, am trăit momente de neuitat și în fața, și în spatele camerelor și îmi pare rău că se termină totul', a declarat imediat după finala „Masterchef Celebrity Spania' actrița.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Paz Vega (@pazvegaofficial)


 

5.  A câștigat prima ediție din „Masked Singer Spania', în decembrie trecut. Iar acum, în sezonul 2, care a început pe 17 mai în Spania, la postul Antena 3,  a trecut la masa juraților.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

  1. A post shared by Paz Vega (@pazvegaofficial)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare