; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5 filme noi de văzut în weekend la cinema

04 September 2010
Adulţi care se comportă ca nişte copii, un căţel neastâmpărat, demonstraţii de street-dance şi aventuri pline de acţiune. Asta poţi vedea în weekend la cinema.

.

Marmaduke

Dacă îţi plac animalele vorbitoare şi întâmplările haioase nu trebuie să ratezi povestea lui Marmaduke, un dog german adolescent de 90 de kilograme, care se mută, împreună cu fratele lui vitreg, pisoiul Carlos, în California.

Numai că şi în noua locuinţă, Marmaduke îşi păstrează obiceiurile: întoarce totul cu susul în jos, se ţine numai de prostii, iar stăpânii sunt aproape exasperaţi. În tot acest timp, căţelul încearcă să se adapteze la stilul de viaţă californian.

Marmaduke vorbeşte prin vocea lui Owen Wilson. Alte voci pe care le vei recunoaşte probabil: Fergie şi Kiefer Sutherland.

.

Macete

Angajat să ducă la bun sfârşit un asasinat, fostul agent federal Macete îşi dă seama că totul era o înscenare în momentul când vede arma lunetistului îndreptată către propriul cap. Din fericire, supravieţuieşte şi este hotărât să se răzbune pe cei care îl voiau mort. Lui Danny Trejo i se potriveşte de minune rolul lui Macete. În film mai apar şi alte nume cunoscute: Robert De Niro, Jessica Alba, Steven Segal, Michelle Rodriguez, Don Johnson şi Lindsay Lohan.

.

Dansul dragostei 3D

Concursuri de street dance, coregrafii impresionante, dansatori cu trupuri fără cusur… pe toate le poţi vedea în format 3D.  Aceasta continuare a seriei „Step Up', îl are drept personaj principal pe Luke, un tânăr orfan pasionat de dans, care trăieşte împreuna cu alţi dansatori, singura sa familie, într-un depozit dărăpănat.

Împreună cu o dansatoare sexy, „trupa' lui Luke intră într-un concurs de dans care le-ar putea schimba vieţile tuturor. Aşa cum era de aşteptat, coloana sonoră este plină de hituri.

.

Americanul

Americanul este Jack, un ucigaş plătit care acceptă o ultimă misiune înainte să se retragă din branşă.

Acest ultim job îl duce într-un sat din Italia, unde pretinde că este venit într-o vacanţă de lucru.

Contrar obiceiurilor sale, se împrieteneşte cu preotul satului şi porneşte o idilă cu o localnică, relatii care îi complică existenţa şi asa destul de „complexă'. În rolul principal îl vei putea admira pe George Clooney.

Oameni mari şi fără minte

Prieteni la cataramă pe vremea liceului, cinci bărbaţi în toată firea se întâlnesc în oraşul natal la înmormântarea fostului lor antrenor de baschet.

Ei decid să petreacă şi un weekend împreună, alături de soţiile şi familiile lor. Deşi în prezent sunt „oameni mari', încurcăturile în care intră seamănă cu cele din liceu.  În rolurile principale îi vei recunoaşte pe Adam Sandler, Salma Hayek, Chris Rock şi Rob Schneider.

,

Sursa: 5 filme noi de văzut în weekend : Timp Liber : Unica

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare