; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

5 fete… de viitor la Hollywood!

23 November 2011

Aceste tinere actriţe, printre care și Zoe Kravitz, conduc noul val de staruri hollywoodiene despre care veţi auzi tot mai multe în viitorul apropiat. Bucură ochii fanilor, dar i-au sedus şi pe critici, aşa că Jennifer şi Angelina… faceţi loc!

zoe

Picture 1 of 5

Zoë Kravitz (22 de ani)
Parc-o ştiu de undeva: În primul rând, numele de familie e imposibil de ratat - e fata celebrului cântăreţ Lenny Kravitz şi a Lisei Bonet, o actriţă din sitcom-ul american “The Cosby Show”. Şi-a făcut un nume în filme ca “Birds of America” (alături de Hillary Swank şi Matthew Perry), dar mai ales serialul “Californication” (unde a debutat în sezonul patru, cu rolul tinerei Pearl) şi “X-Men: Cei dintâi”, unde o interpretează pe Angel Salvadore. Ea nu e străină nici de modelling, apărând pe coperţile unor reviste ca Elle şi Venus Zine, şi mai şi cântă (în trupa “Elevator Fight”), că doar e fata lui tata!
Aşteptăm cu interes: Kravitz va juca un rol important în următorul film din celebra serie “Mad Max”, intitulat “Fury Road”. Filmările vor începe în 2012.


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare