; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: 5 detalii de culise despre „Jocurile foamei”

19 March 2012

„Jocurile foamei' (primul dintr-o serie de filme de acţiune bazate pe trilogia de succes a lui Suzanne Collins – „Jocurile foamei', 2008, „Sfidarea', 2009 şi „Revolta', 2010) promite să imite succesul de box-office al „Sagăi Amurg'. Intraţi în culisele filmului, cu informaţiile de mai jos.

jennifer-lawrence

Picture 1 of 5

3 ZILE DE GÂNDIRE. Jennifer Lawrence (care a primit doar 500.000 de dolari pentru rol, cam cât a primit şi Kristen Stewart pentru „Amurg”, plus bonusuri în funcţie de încasări) a acceptat rolul după 3 zile de gândire: 30 de actriţe cunoscute au dat probe pentru rol (printre ele Hailee Steinfeld, Shailene Woodley şi Abigail Breslin), dar Ross a simţit că a găsit persoana potrivită abia când a cunoscut-o pe Lawrence, căreia îi plăcuseră cărţile dinainte de a da audiţia.
Fanii volumelor au venit imediat cu critici (e prea bătrână şi prea blondă). Tânăra actriţă a ezitat, însă, temându-se de o soartă similară aceleia a colegei Kristen Stewart: „Era miez de noapte în Marea Britanie şi eram în pat când am primit telefonul. Şi îmi plăceau atât de mult cărţile şi scenariul, şi deodată trebuia să iau decizia înspăimântător de mare. Am sunat-o pe mama, care mi-a spus că sunt ipocrită, pentru că atunci când făceam filme indie, toată lumea întreba de ce nu fac filme de studio şi eu spuneam că amploarea peliculei nu contează. Şi mi-a spus «Ăsta e un film care îţi place şi te gândeai să-l refuzi tocmai pe motive de amploare». Şi m-am gândit că nu vreau să ratez ceva din cauza fricii”, a povestit Lawrence pentru „The Hollywood Reporter”.
„Dacă filmul va fi atât de mare pe cât se anticipează, va trebui să fac nişte schimbări în viaţa mea – sisteme de securitate şi chestii din astea. Acum trăiesc pe plajă fără nici o grijă. E greu să te gândeşti că ţi se va schimba complet viaţa”, a completat ea pentru „Empire”.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare