Homepage  / Advertorial

5 BIJUTERII atipice – Ce modele sunt la modă și cum se poartă

5 BIJUTERII atipice – Ce modele sunt la modă și cum se poartă

de Redactia Tvmania

Gusturile în materie de bijuterii sunt la fel de distincte precum stilul și personalitatea fiecărei femei. În timp ce unele doamne și domnișoare preferă piesele clasice și atemporale, altele adoră bijuteriile ușor atipice sau mai bine spus, diferite.

Dacă vrei să afli ce este la modă și cum te poți răsfața cu o piesă superbă de acest gen, citește rândurile următoare și inspiră-te pentru următoarele achiziții în materie de bijuterii.

Ce bijuterii interesante poți purta

  1. Coliere asimetrice

Colierele asimetrice, realizate din metale prețioase și modelate sub diferite forme interesante, sunt niște accesorii speciale. Aceste bijuteriii au puterea de a induce un aer misterios purtătoarei și totodată un stil inedit. În general, colierele de acest tip sunt masive și creează un efect vizual deosebit. Mai mult decât atât, se pot purta atât la rochiile elegante de seară, conferind  purtătoarei o feminitate aparte, cât și la outfiturile deux-piece, preferate de femeile care doresc o tentă suavă de masculinitate.

  1. Cercei statement

Cerceii supradimensionați intră în categoria bijuteriilor atipice datorită dimensiunilor lor impozante, care nu se potrivesc neapărat gusturilor tuturor doamnelor și domnișoarelor. Confecționați din materiale prețioase, modelați sub forme geometrice și pictați în culori aprinse, cerceii statement pot fi purtați la foarte multe evenimente, deoarece conferă ținutei alese un aer deosebit. Intră pe bb-shop.ro și alege din gama lor de bijuterii modelele de cercei care îți evocă o poveste și care se potrivesc stilului tău unic.

  1. Brățări impunătoare

Brățările mari fac parte din categoria bijuteriilor atipice deoarece se potrivesc unui anumit stil vestimentar sau atitudine feminină. Fără îndoială, acest tip de brățări impunătoare sunt omniprezente în colecția personală a femeilor îndrăznețe. 

Spre exemplu, rochiile vaporoase de vară, în stil grecesc, pot fi accesorizate cu astfel de bijuterii fermecătoare. Totodată, ținutele casual elegante pot fi elevate prin purtarea unor brățări statement din metale prețioase de tip manșetă.

  1. Inele de picior

Bijuteriile pot înfrumuseța întregul corp, din cap până-n picioare. Când vine vorba de picioare, un detaliu la modă sunt inelele delicate purtate pe degete. Fie că sunt fine sau ușor mai late, aceste inele pentru degetele de la picioare se remarcă printr-un aer aparte, fiind considerate neconvenționale, deoarece nu se află printre preferințele tuturor femeilor. Pe de altă parte, brățările de gleznă rămân bijuterii rafinate și versatile, întotdeauna în vogă, potrivite pentru orice moment.

  1. Bijuterii pentru… chip

Știai că există bijuterii pentru… chip? Este vorba de niște piese speciale, fine, din metale prețioase care se poartă într-un anumit fel. Se pot prinde de urechi și acoperă fața într-un mod inedit și elegant. Mai mult decât atât, aceste bijuterii atipice se pot purta ca o coroniță peste cap, accesorizată cu cercei de mărimi variate. Este adevărat că o asemenea piesă nu se poate purta oricând, ci doar la evenimente speciale, însă faptul că este atipică, o face extrem de interesantă!

Așadar, acestea sunt câteva dintre bijuteriile atipice pe care le poți purta la un eveniment sau în viața de zi cu zi. Piesele de acest gen sunt variate și se potrivesc gusturilor unor femei unice, fiind niște opere de artă în adevăratul sens al cuvântului. Tu ai purta o bijuterie de acest gen?

Sursă foto: Shutterstock.com

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton