; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

XF_Bucuresti

5.000 de concurenţi s-au înscris pentru noul sezon „X Factor”

13 June 2014

Un nou sezon al show-ului X Factor revine din toamnă la Antena 1, iar pregătirile sunt în toi. Prima etapă a audiţiilor s-a încheiat zilele trecute la Bucureşti, după ce carvana X Factor a străbătut ţara în lung şi în lat în căutarea următorului super star al României. Aproape 5000 de concurenţi s-au înscris la audiţiile celui de-al patrulea sezon X Factor, pregătiţi să dea piept cu noua generaţie de juraţi X Factor şi să convingă că au voce, charismă, prezenţă scenică, că pot transmite emoţie şi pot face show la puterea X.

[Not a valid template]

Mii de kilometri străbătuţi, aproape 5000 de concurenţi înscrişi, zeci de ore de audiţii şi câteva tone de apă consumate sunt doar câteva dintre coordonatele audiţiilor pentru cel de-al patrulea sezon X Factor ce va debuta în toamnă la Antena 1. Craiova, Sibiu, Arad, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Bucureşti au fost oraşele în care, în acest an, caravana X Factor a căutat următorul X Factor.

Călătoria prin ţară a caravanei X Factor a fost presărată şi cu numeroase momente haioase, cu situaţii deosebite, cu poveşti de viaţă senzaţionale. Echipa a întâlnit în ţară oameni cu totul şi cu totul speciali care au crezut în visul lor, oameni talentaţi, curajoşi, care au venit să demonstreze că au factorul X. La fiecare oprire a caravanei, audiţiile au adus clipe de emoţie şi tensiune, dar şi momente în care distracţia a fost la cote maxime. Cu siguranţă, Răzvan şi Dani se vor amuza pe cinste aducându-şi aminte de extraordinele primiri din oraşele prin care au trecut.

Toţi cei care au trecut de etapa primelor audiţii vor ajunge la începutul lunii iulie în faţa noii generaţii de juraţi X Factor. Delia, Ştefan Bănică şi Horia Brenciu vor fi cei care în acest sezon vor găsi factorul X printre miile de concurenţi înscrişi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare