; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gerry

Sundance Channel difuzează 48 de ore de filme de la Sundance Film Festival

18 November 2015

Sundance Channel va dedica un weekend întreg de programe, celor mai bune filme ce au fost prezentate în cel mai cunoscut festival din lume, sâmbătă 21 şi duminică 22 noiembrie. Weekend-ul special de filme include Gerry', cu Matt Damon şi Casey Afleck, şi câştigătorul premiului Grand Jury Prize al Festivalului de Film Sundance din 2014, Matar a un hombre', sâmbătă pe 21 noiembrie la ora 23.00

Gerry

Festivalul de Film Sundance a evidenţiat cele mai bune filme independente pentru mai mult de trei decenii iar Sundance Channel a selectat o gamă de bine cunoscute şi premiate titluri pentru două zile speciale de filme fără oprire. 48 de ore de Sundance Film Festival recrează emoţia şi varietatea evenimentului anual cu un weekend întreg de filme independente.

Sâmbăta, pe 21 noiembrie la ora 23.00, festivalul de 48 de ore Sundance Film va prezenta „Matar a un hombre', marele câştigător al Festivalului de Film Sundance din anul 2014. În aceeaşi seară la ora 21.15 va fi difuzată premiera dramei nigeriene „Mother of George', câştigătoarea trofeului Cinematography Award din cadrul festivalului Sundance Festival din anul 2013. „Gerry' va avea premieră duminică, 22 noiembrie, la ora 19.20. Filmul are în rol principal pe Matt Damon şi Casey Afleck şi spune povestea prieteniei dintre doi tineri care pleacă într-o excursie în deşert dar uită să ia apă sau mâncare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare