Modifica setarile cookie
Homepage  / Vedete străine

Meghan Markle și prințul Harry, ținta ironiilor în serialul de comedie „Family Guy”. Ducii de Sussex sunt foc și pară după ce au văzut cel mai recent episod

de Redactia Tvmania

Meghan Markle și prințul Harry nu au timp de odihnă. Ducii de Sussex au primit un atac mediatic din partea creatorilor serialului de comedie „Family Guy”, iar cei doi se declară revoltați de modul în care au fost portretizați.

Meghan Markle și prințul Harry, ținta ironiilor în serialul de comedie „Family Guy”

Meghan Markle și prințul Harry au decis să părăsească Casa Regală a Marii Britanii în anul 2020. Ei au plecat din Marea Britanie și s-au mutat în California, Statele Unite ale Americii, într-o casă luxoasă. Noul lor stil de viață a fost aspru criticat de către britanici. Iată că nici creatorii serialului de comedie Family Guy nu au fost prea îngăduitori cu ducii de Sussex.

VEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

În cel mai recent episod al serialului Family Guy, personajul vedetă Peter Griffin declară că pleacă în misiune „singur, la fel ca Meghan Markle și Prințul Harry”. Ulterior, telespectatorii îi pot vedea pe soții Sussex relaxându-se lângă o piscină imensă. Un majordom apare apoi pe ecran cu un teanc de plicuri despre care dezvăluie că ar fi „milioanele de la Netflix pentru nu se știe ce” ale cuplului.

Se pare că ducii de Sussex nu au gustat deloc glumele din comedie. În plus, le consideră a fi o insultă scandaloasă și sunt gata să-și facă dreptate. Conform unei surse apropiate ducilor de Sussex, cei doi sunt atât de revoltați și dornici să-și reabiliteze imaginea publică încât caută orice modalitate de a intra din nou în grațiile Casei Regale a Marii Britanii.

Prințul Harry a primit o lovitură dură din partea propriei familii

Familia Regală a făcut un nou gest care demonstrează că se distanțează treptat de Harry. Pe site-ul oficial al monarhiei, fiul cel mic al regelui Charles al III-lea și-a văzut retrase titlurile regale, conform acordului stabilit în 2020.

Acest acord a permis lui Harry și Markle să rămână desemnați ca Altețe Regale, cu toate acestea, utilizarea efectivă în spațiul public a titlurilor le-a fost restricționată complet.

Cartea autobiografică a prințului Harry a iscat o adevărată controversă

La începutul anului, prințul Harry a lansat o carte controversată în care a vorbit despre viața sa în cadrul Casei Regale a Marii Britanii. Confesiunile pe care le-a făcut au fost dintre cele mai diverse. Mezinul regelui Charles al III-lea a povestit că s-a simțit întotdeauna defavorizat comparativ cu William.

În plus, Harry a recunoscut că o bună perioadă de timp și-a înecat durerea în consumul de alcool. Soțul lui Meghan Markle a recunoscut că a cochetat și cu substanțele interzise și a subliniat că în timpul misiunilor din Afganistan a curmat viața mai multor persoane.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te