; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

4 filme noi de văzut în weekend la cinema

17 December 2010
Aventură şi science- fiction, poveşti de dragoste sau comedie, weekend-ul te aduce în sala de cinema nu doar din cauza gerului. Iată ce noi premiere rulează în cinematografe în aceste zile.

Tron: Moştenirea

Continuare a succesului din 1982, Tron, filmul este un voiaj fantastic în universul cibernetic spectaculos unde totul este posibil.

Sam este obsedat să descopere misterul din spatele dispariţiei tatălui său şi ajunge să fie atras în aceeaşi lume a programelor neîndurătoare şi a jocurilor virtuale în care-ţi poţi pierde viaţa în orice clipă.

Ruptura

O dramă romantică în regia Catherinei Corsini, “Partir” este până la urmă drama unui mariaj care începe să scârţaie.

Plictisită de o căsnicie monotonă, Suzanne este atrasă de muncitorul pe care tocmai soţul său îl angajează. Deşi nu îşi mai iubeşte partenera de viaţă, Samuel refuză să accepte relaţia extraconjugală a Suzannei şi să se consoleze cu statutul de soţ părăsit, motiv pentru care între cei trei adulţi izbucneşte un conflict violent, cu rezultate imprevizibile.

http://www.youtube.com/watch?v=vGhnc1QK2YQ&feature=player_embedded

Viaţa aşa cum e ea

Cu Katherine Heigl în rol principal, comedia este pe măsură, credem noi.

Holly Berenson şi Eric Messer sunt doi adulţi mult prea preocupaţi de ascensiunea profesională pentru a avea o viaţă privată normală şi o relatie de cuplu stabilă. Doar că atunci când aceştia o adoptă pe micuţa Sophie, fiica celor mai buni prieteni, aceştia parcă îşi mai revin.

Oul de cuc

În regia lui Ioan Cărmăzan, filmul este o dramă a două destine ratate care îşi caută libertatea ce parcă nu mai poate fi reală.

Vasile Dragu, profesor, condamnat pentru dublă crimă, şi Mitu Suveică, un notoriu criminal, sunt puşi în situaţia de a traversa toată ţara, unul alături de celălalt în dorinţa nebună de a nu fi prinşi de organele legii.

Sursa: 4 filme noi de văzut în weekend : Timp Liber : Unica

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare