; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anca Neacşu, vânată de echipa de zombi ai Antenei

13 December 2010

Anca Neacşu a fost chemată pentru a semna un contract foarte avantajos, însă, în parcare au aşteptat-o câţiva reprezentanţi ai lumii de dincolo'. Puteţi vedea cum s-au petrecut toate acestea marţi seară, de la 20.30 la Plasa de stele', numai la Antena 1.

.

Contactată de reprezentanţii unui cunoscut magazin de haine, Ancăi i se propune să devină imaginea companiei. Nimic straniu până în acest punct, însă, în scurt timp vedeta va descoperi că pornind de la acestă propunere încep să i se întâmple lucruri demne de un film horror.

Dorind să stabilească detaliile viitoarei colaborări, vedeta soseşte într-un mall din Bucureşti pentru o întâlnire cu reprezentaţii firmei. În timpul petrecut de vedetă la întâlnire, echipa lui Dan Negru va umple întreaga parcare subterană a mall-ului cu peste 50 de actori costumaţi şi machiaţi special ca pentru un videoclip „Thriller'.

Vampiri, zombi, mirese cu gâtul tăiat, pitici înfricoşători, toţi o aşteptau pe Anca să îi ofere o seară de neuitat. Un element important al farsei a fost chiar maşina vedetei. Echipa lui Negru aflase că vedeta are maşina în service şi circulă cu un automobil închiriat. Intrând în legătură cu firma de la care Anca şi-a procurat maşina, echipa a reuşit să facă rost de o cheie dublură şi să „aranjeze' maşina vedetei în timp ce ea stătea liniştită la întâlnire.

În momentul în care Anca Neacşu va pleaca liniştită din mall şi îşi va căuta maşina în parcare, în jurul ei vor începe să se întâmple tot felul de evenimente ciudate. Vedeta va vedea oameni muşcaţi de vampiri, leşuri târâte şi va fi acuzată că este nebună de singurul om căruia îi cere ajutorul, paznicul parcării.

Tot ce vede Anca va dispărea însă ca prin minune în momentul în care paznicul va întoarce capul să verifice. Pentru „siguranţa' ei, paznicul o va lega cu nişte cătuşe de un stâlp şi va suna la salvare. Telespectatorii vor afla marţi, într-o nouă ediţie a emisiunii „Plasa de stele' dacă Anca Neacşu a reuşit să scape de o internare la spitalul de nebuni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare