; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Marele Câştigător slăbeşte pe zi ce trece

09 December 2010

Joia viitoare, unul dintre participanţii rămaşi în concurs va pleca acasă cu titlul de la Marele Câştigător şi cu un portofel mai plin cu 25.000 euro. Din cei 20 de concurenţi înscrişi în lupta împotriva kilogramelor au rămas acum doar patru: Graţian Stan, Flavia Dacin, Marius Fugaru şi Veronica Marin.

.

Graţian Stan a intrat în concurs cu 117 kg , iar în ediţia de săptămâna trecută, tânărul de 18 ani a ajuns la 85,5 kg (31,5 kilograme pierdute). Graţian nu a fost niciodată slab, iar plăcerea lui cea mai mare era de a-şi face propria pizza. Deşi nu suferea de vreo boală anume din cauza obezităţii, Graţian avea probleme cu articulaţiile, obosea foarte repede şi nu putea face niciun fel de activitate comună cu tinerii de vârstă lui.

La intrarea în competiţie, Flavia Dacin avea 104 kg pe care le-a acumulat în urma unui stil alimentar nesănătos şi a vieţii sedentare. În ediţia de săptămâna trecută, concurenta a ajuns la 80,7 kg (23,3 kilograme pierdute). În competiţie, Flavia a stârnit multe controverse datorită relaţiei sale cu antrenorul Florin Uceanu, pe care l-a însoţit în seara decernării Premiilor TVmania pe 7 decembrie.

Marius Fugaru a intrat în concurs cu 160 kg , iar în ediţia de săptămâna trecută acesta a ajuns la 117,9 kg (42,1 kilograme pierdute). Pentru Marius, plăcerea de a mânca devenise  cel mai de temut duşman, iar familia sa se temea că l-ar putea pierde datorită consecinţelor pe care acest stil de viaţă neglijent le-ar fi avut asupra sănătăţii sale.

Veronica Marin a intrat în concurs cu 137,30 kg , iar în ediţia de săptămâna trecută a ajuns la 102,4 kg (34,9 kilograme pierdute). Fostă handbalistă de performanţă, Veronica  a locuit 10 ani în Italia cu familia ei. Acolo, a uitat de ea şi s-a trezit cu peste 130 de kilograme. Când s-a reîntors în România, a încercat să-şi găsească un loc de muncă stabil, dar zecile de kilograme acumulate i-au distrus orice speranţă de a se bucura de o viaţă normală.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare