; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Răzvan şi Irina Fodor au aflat că vor avea o fetiţă

03 November 2010

Previziunile prietenilor lui Răzvan Fodor au fost reale: actorul din Iubire şi onoare' va avea o fetiţă. Vestea i-a fost dată pe platourile de filmare de către soţia sa, venită direct de la consultaţie.

.

Pentru că-şi ştia soţul nerăbdător, Irina a plecat cum a aflat rezultatul ecografiei spre Buftea. Este destul de greu să descrii poza unei ecografii la telefon fără să îţi bagi soţul într-o ceaţă totală aşa că m-am infiinţat direct pe platouri', mărturiseşte Irina.

Da, şi asa am primit eu vestea că voi fi tatăl Dianei! Culmea noi doar pentru fetiţă aveam pregătit numele, pentru băieţel eram în căutări. Am întors ecografiile pe toate părţile, m-am minunat, i-am numărat degeţelele de la mână, are 5, sincer m-am gândit că are nasul cam mare, dar m-a liniştit Irina care mi-a explicat că acelea nu sunt nici pe departe trăsăturile fizice finale ale copilului', spune emoţionat Răzvan Fodor

Răzvan spune că, dacă ar fi să se ia  dupa predicţiile prietenilor, atunci era normal să devină tată de fată.

Se spune să nu crezi în superstiţii. Nici noi nu am crezut, până când nu ni s-a întâmplat. Încă de când am aflat că Irina este însărcinată, prietenii au început să se joace de-a ghicitul sexului copilului: i-au pus sare în cap, aţă la verighetă, au calculat în funcţie de calendarul chinezesc şi au dat verdictul: o să fie fetiţă. Ei bine, au nimerit-o', spune Răzvan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare