; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

În culisele primei ediţii a emisiunii lui Mădălin Ionescu de la Kanal D, „Drept la ţintă”

25 October 2010

La debutul lui Mădălin Ionescu la Kanal D, cu magazinul monden „Drept la ţintă', l-am urmărit pe cel mai nou star al televiziunii în timpul pregătirilor febrile pentru prima ediţie.

.
Emoţiile primei zile

Mădălin Ionescu a trăit prima sa zi ca membru cu drepturi depline în familia Kanal D cu „emoţii şi entuziasm. Am muncit mult pentru acea primă emisie şi, după cum aţi văzut, a fost clar cea mai tare emisiune din punct de vedere al conţinutului de la acea oră'.

Totuşi, el nu a ocolit subiectul rivalilor de pe acel segment, „Happy Hour' de la Pro TV şi fosta sa emisiune, „Acces direct' de la Antena 1, care au înregistrat, în medie, pe minut, 504 mii de telespectatori din mediul urban şi, respectiv, 509 mii în cele 45 de minute în care s-au suprapus cu show-ul său, care a fost urmărit de doar 197 mii: „Nu am stabilit un deadline (până la care să-i ajungă din urmă, n.r.), vrem o creştere solidă şi constantă'.

Dacă dăm puţin timpul înapoi…
… Cu mai puţin de o oră înainte de a intra în direct pentru prima dată ca membru al echipei Kanal D, Mădălin se plimbă încolo şi încoace prin culisele studioului „Drept la ţintă', discutând înfrigurat cu membrii echipei sale şi schimbând amabilităţi cu Andreea Spătar, venită alături de fetiţa ei la emisiune.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare