; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

3001 The Final Odyssey

„3001: The Final Odyssey”, o miniserie semnată de Ridley Scott

05 November 2014

La 46 de ani de la premiera peliculei revoluționare a lui Stanley Kubrick, 'Odiseea spațială 2001', Ridley Scott vrea să facă o miniserie adaptată după ultima poveste a seriei lui Arthur C. Clarke, „3001: The Final Odyssey', pentru canalul SyFy.

3001 The Final Odyssey

Deloc deranjat de anularea abruptă de către AMC a proiectului său fantastic, Ridley Scott (prin societatea sa Scott Prods) a găsit deja un alt proiect. Deadline anunță că regizorul lui „Blade Runner', „Gladiator' și „Prometheus', lucrează la adaptarea pentru SyFy a ultimii „odisei' a lui Arthur C. Clarke, „3001: The Final Odyssey'. Numită „3001', seria beneficiază de binecuvântarea și susținerea moștenitorilor drepturilor de autor și pentru opera lui Kubrick și pentru cea a lui Clarke.

„Am fost întotdeauna un mare fan al lui Clarke și, bineînțeles, a adaptării lui Kubrick pentru <2001>. Și sunt extrem de mândru să transmit această moștenire publicului și să duc mai departe marea tradiție cinematografică a acestei povești și a acestor creatori extraordinari', a declarat Ridley Scott.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare