; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

3 premiere la cinema pe care trebuie să le vezi

14 January 2011

Weekend-ul acesta cinematografele te invită la un spectacol de cabaret cu două dintre cele mai cunoscute artiste ale momentului. Cher şi Christina Aguilera fac parte din show-ul burlesc al unui cabaret.

Dintre premierele acestei săptămâni, mai poţi alege o aventură palpitantă cu ursul Yogi şi o comedie de calibru, în regia lui Ron Howard.

.

Burlesque: Vis împlinit

În regia lui Steven Antin, regizorul serialului NYPD Blue, Burlesque le aduce pe două dintre cele mai cunoscute artiste ale momnetului, Cher şi Christina Aguilera, într-un muzical de dragoste ce ne duce cu gândul la lumea cabaretului din Moulin Rouge.

Ali (Christina Aguilera), o fată dintr-un mic orăşel de provincie, pleacă la Los Angeles, unde nimereşte la Burlesque Lounge. Se angajează ca ospătăriţă, dar văzând spectacolele de varieteu, Ali începe să îşi dorească să ajungă pe scena de cabaret.

.

Ursul Yogi

Yogi, ursul care fură coşurile cu mâncare, s-a întors pe marile ecrane într-o variantă modernă, live-action şi 3D.

Mai isteţ decât urşii de rând', Yogi este permanent cu un pas înaintea pădurarului Smith (Tom Cavanagh) şi îi dă acestuia mari bătăi de cap.

Problema Parcului Jellystone nu este însă el, căci rezervaţia este “vânată” de primarul Brown (Andrew Daly) care se hotărăşte să o vândă.

.

Cum s-o dai să fie bine?

Ron Howard, regizorul filmului “A Beautiful Mind” şi “How the Grinch Stole Christmas” revine cu o comedie interesantă.

“The Dilemma”, un scenariu despre cât de departe poate merge o prietenie între doi bărbaţi şi secretele lor, îi propune în rolul pe Vince Vaughn şi Kevin James, protagoniştii poveştii, iar Jennifer Connelly, Winona Ryder, Channing Tatum şi Queen Latifah se alătură comediei.

Cu o aşa distribuţie, ce mai contează subiectul?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare