; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

„Narcisa sălbatică” înfloreşte la Antena 1

27 September 2010

„Narcisa sălbatică' aduce decese timpurii, un mănunchi de personaje care ascund secrete mari şi o dragoste şi mai mare. Protagoniştii ne-au introdus în culisele poveştii şi ne-au explicat unde e mai bună cafeaua: la Antenă sau la Acasă.

De la primul episod, telenovela „Narcisa sălbatică' a mizat pe un strop de mistere criminale, o aventură extraconjugală, un accident tragic de maşină şi destulă nuditate pentru a spune o poveste coordonată de pana lui Gabriel Corrado. Narcisa Drăghici (Alina Puşcaş) e o tânără băieţoasă, care părăseşte furtunos satul natal după ce este acuzată de crimă, încarcerată şi eliberată cu ajutorul avocatului văduv Tudor Preda (Gabriel Duţu), care o găzduieşte la el în casă până la proces (toate în primul episod!).

Scenariul aminteşte, pe alocuri, de „Înger sălbatic', Narcisa are ceva din personajul Nataliei Oreiro, dar tonul general împleteşte o poveste poliţistă cu una de iubire, piperându-le cu ceva râsete. Şi, ca o coincidenţă hilară: numele de familie al personajului principal, Narcisa, e identic cu numele de familie real al protagonistei de la Acasă (Mădălina Drăghici)!

Dezbrăcaţi de inhibiţii

Alina a ajuns la casting trimisă de agenţia de modele la care lucra şi a primit rolul după nenumărate probe, timp de o lună, plus două săptămâni de lecţii de actorie cu Magda Catone.

.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare