; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MasterChef   Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu 2017

Cine sunt cei 24 de concurenți „MasterChef”

15 February 2017

Emisiunea „MasterChef' a reunit ieri seară cei 24 de concurenți care au câștigat șorțul, după ce au reușit să impresioneze jurații cu preparatele lor. 

Concurenții au intrat pe rând în bucătăria MasterChef, la bancurile de lucru, iar timp de 60 de minute au avut de gătit un preparat ce se regăsea în preferințele lor. 

Printre exigențele și așteptările lui Chef Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu s-a instalat și simțul umorului la masa jurizării. Chef Răzvan Exarhu nu ratează niciodată ocazia unei glume bune: Aceste cotlete sunt dovada vie a vieții de apoi!'.

Liviu Popescu i-a surprins pe concurenți cântând un cântecel din copilărie pentru a alege unul dintre preparatele puse pe farfuria de aperitive sau zicând: „Ia gustă și tu puțin din caracatița asta, te rog, poate am nimerit eu vreun os!', iar Chef Samuel Le Torriellec a continuat jocul colegilor săi, derutând concurenții cu seriozitatea sa.

 

Concurenții MasterChef care au impresionat jurații 

Chef Răzvan Exarhu, Chef Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu

Chef Răzvan Exarhu, Chef Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu

 

Primul campion al duelurilor a fost Marius Soroceanu, un concurent care a reușit să îmbine pasiunea lui pentru fotografie cu gătitul, creând un blog culinar. Marius este din Iași și are 28 de ani. I-a călcat pe urme tatălui său în cariera sportivă, iar în liceu a făcut box de performanță și a câștigat medalii importante la judo.

Flavius Pop are 29 de ani și este însoțitor de bord. Flavius consideră că experiențele pe care le-a avut până în adolescență sunt cele care au dus la dezvoltarea pasiunii pentru gătit. Își dorește să câștige „MasterChef' pentru a-și îndeplini visul de a lansa pe piață un proiect culinar cu totul nou pentru România.

Valentin Enache are 26 de ani și și-a descoperit pasiunea pentru gastronomie din nevoia de a se descurca singur. Fiind foarte determinat și ambițios, acesta crede că MasterChef va fi biletul lui de intrare într-o lume a trucurilor și a secretelor perfecțiunii în bucătărie.

Loredana Hașu are 40 de ani și a lucrat pentru prima oară în domeniu la 18 ani, când spăla vase într-un restaurant. Un an mai târziu, aceasta a plecat să lucreze în Italia și, pe parcursul anilor, a locuit împreună cu soțul ei în Spania, Italia și Franța.  

Răzvan Vasiliu urmărește „Masterchef' de la prima ediție și în fiecare an se gândește să participe. Acum, și-a făcut curaj și a venit să-și demonstreze talentul în arta culinară. Experiența pe care a avut-o după ce a deținut un restaurant în Noua Zeelandă o consideră un avantaj în concurs.

Alexandra Hirtea are de 29 de ani este o fire luptătoare, după cum a demonstrat în duelul ciupercilor pe care l-a și câștigat. La 20 de ani, a trebuit să învețe să se descurce singură și consideră că va face față cu brio testului pe care „MasterChef' îl reprezintă pentru ea.

Următoarea concurentă care a ieșit învingătoare în fața juraților este Dana Drăghici. Pasionată de citit și de călătorii, Dana a pășit în bucătărie încă din timpul adolescenței. Fiind o femeie încrezătoare în sine și foarte organizată, aceasta își dorește să demostreze că poate face față presiunii impuse de „MasterChef'.

Cel de-al doilea duel dublu i-a avut câștigători pe Raul și Andrei! Raul Vasiloni are 31 de ani și este de profesie vopsitor auto în Hunedoara. Acesta recunoaște sincer că s-a apucat de gătit pentru a-și impresiona soția, iar această ambiție l-a purtat până la preselecțiile „MasterChef'. Dragostea lui Andrei Pelin pentru bucătărie s-a născut odată ce acesta a început să călătorească, cunoscând  locuri, culturi, dar și gusturi noi. Apreciat atât de familie cât și de prieteni pentru abilitățile pe care le are în bucătărie, Andrei vrea să demonstreze că poate fi un adevărat „MasterChef'.

Bătălia deserturilor a fost ultima din ediția de ieri seară și s-a dat între două concurente ce și-au dorit foarte mult un loc în bucătăria „MasterChef', însă după o jurizare riguroasă și o demonstrație de plating din partea lui Chef Samuel Le Torriellec, niciuna dintre ele nu a obținut sorțul mult râvnit.

În ediția de marți seară, 15 concurenți au impresionat jurații „MasterChef'

Adrian Emil Popescu, numit și Padrino, este de profesie sculptor în marmură. În afară de pasiunea pentru gătit, Adrian iubește natura, pescuitul și consideră că are toate calitățile pentru a fi un concurent bun în bucătaria „MasterChef'.

Cristian Popescu este pasionat de sporturile extreme, dar mai ales de gătit. O pasiune născută din necesitatea de a-i găti fetiței sale. Consideră că „MasterChef' reprezintă pasul următor în evoluția sa de la nivelul de amator la cel de profesionist.

Fascinată de bucătăria franceză, Atena Ars mărturisește că „MasterChef'este o experiență nouă pentru ea. Iubește modelling-ul, dansul și muzica, însă pasiunea ei pentru gătit a făcut-o să își dorească să câștige „MasterChef' pentru a-și putea deschide un restaurant.

Pentru Roxana Ciubotariu pasiunea pentru gastronomie a luat naștere în Italia unde a ajuns să lucreze alături de un Chef. Trofeul „MasterChef' ar ajuta-o să își îndeplinească visul de a-și deschide un restaurant de familie.

15 concurenți au impresionat, marți seară, jurații „MasterChef'

Experiența din sezonul trecut „MasterChef' l-a făcut pe Alexandru Cucu să revină și anul acesta pentru de a demonstra că poate mult mai mult. Dacă câștigă concursul, vrea să investească în propriile studii.

Gastronomia și arhitectura sunt două dintre cele mai mari pasiuni ale Anei Demian. Gătitul este pasiunea care o împlinește, o calmează, dar o și inspiră pentru proiectele sale în arhitectură. Fiind o fire perfecționistă, Ana își dorește să câștige „MasterChef' și să își deschidă un restaurant în care să îmbine armonios pasiunile sale.

De profesie medic stomatolog, Robert Petrescu este foarte carismatic și este dispus să dea totul pentru a câștiga trofeul MasterChef. Dragostea pentru pictură îl face să vadă în  „MasterChef' un atelier în care își poate expima viziunea artistică.

Organizarea, implicarea, dar și simțul umorului sunt câteva caracteristici pe care Viorel Rizea le are. De profesie, șofer acesta dorește să câștige „MasterChef' pentru a-și deschide un restaurant în zona în care locuiește.

Vlad Sârbu a pășit în lumea bucătăriei încă de când era mic și o ajuta pe mama sa, care se ocupa cu administrarea unui han. Inteligent, sociabil și cu un simț al umorului foarte dezvoltat, Vlad dorește să demontreze că destinul lui este de a deveni bucătar, câștigând trofeul „MasterChef'.

Sonia Turdean a avut primul contact cu bucătăria la vârsta de 14 ani, când a decis să devină vegetariană. Iubește cultura și  bucătăria asiatică și speră că experiența pe care o are în acest domeniu o va ajuta. Pentru ea „MasterChef' reprezintă cea mai mare oportunitate de a descoperi arta culinară la cel mai înalt nivel.

În vârstă de 46 de ani, Cristi Lungu mărturisește că pasiunea lui pentru gătit s-a născut întâmplător o dată ce acesta a început să lucreze ca preparator de pizza. Consideră că încrederea pe care familia i-o oferă îi poate aduce trofeul „MasterChef'.

În vârstă de 23 de ani, Loredana Anghel mărturisește că participarea la „MasterChef' este cea mai mare realizare de până acum. Pasiunea pentru gătit i-a fost insuflată de către bunica sa, dar și de către mama sa, care este de profesie bucătar.

Pentru Marieta Matache, „MasterChef' este cea mai bună ocazie de a-și testa potențialul, limitele și creativitatea. Dragostea pe care o are pentru gastronomie o împărtășește și cititului, scrisului sau dansurilor.

Luca Mantovani a venit la „MasterChef' pentru a-și demonstra talentul în artele culinare. E pasionat de bucătărie de la o vârstă fragedă și consideră acest lucru ca fiind un avataj în acest concurs. Îi place să gătească orice, dar în special dulciuri bazate pe ciocolată.

Sorin Bologa consideră bucătăria una dintre cele mai complexe meserii și participarea la „MasterChef' o provocare. Vrea să învețe cât mai multe despre arta culinară și să urmeze un curs la școala de bucătari Paul Bocuse'.

Următoarea ediție „MasterChef' este programată lunea viitoare, pe 20 februarie, de la ora 20.30, la Pro TV.

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: „MasterChef' în cifre. Ce spun jurații despre noul sezon al emisiunii culinare de la ProTV

Noile sezoane „MasterChef' și „Chefi la cuțite' încep în aceeași zi, la aceeași oră

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu se pregătesc de noul sezon „MasterChef'

„MasterChef', show-ul culinar de la Pro TV, are un nou juriu

Andrei Voica este noul MasterChef al României!

Claudia, Andrei și Liviu sunt cei trei finaliști MasterChef'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare