; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oksana are şi casete şi martori

30 July 2010

Oksana Grigorieva nu se lasă şi îl atacă din nou pe Gibson, după ce a ameninţat că mai are un set de înregistrări în defavoarea fostului ei iubit, iar acum spune că are martori care pot confirma faptul că regizorul a lovit-o, scrie contactmusic.com.

Rusoaica a declarat că Mel Gibson, cu care are o fetiţă de nouă luni, a lovit-o şi i-a spart doi dinţi şi a ameninţat-o cu o bâtă.

Sursele celor de la contactmusic.com spun că martorii nu s-au înghesuit încă să apară, dar se pare că o vor face în faţa autorităţilor şi vor mărturisi că l-au văzut pe actorul de 54 de ani lovindu-şi fosta iubită.

De parcă asta nu ar fi fost de ajuns, o femeie care pretinde că a avut o relaţie cu Gibson, a spus că acesta ar avea probleme în a-şi controla furia.

Violet Kowal, care se pare că a ieşit cu Mel după despărţirea acestuia de fosta soţie şi înainte ca vestea că Oksana este însărcinată, a declarat pentru E! News' că el are o problemă cu controlul furiei. Când se enervează, se enervează foarte tare. Poate exploda. Omul drăguţ se poate transforma într-un individ nervos şi agresiv.'

Aceasta a adăugat că a devenit foarte agresiv după ce relaţia lor a devenit publică şi că a sunat-o ţipând că o va face să sufere pentru că el nu îşi dorea ca lucrurile să fie cunoscute de publicul larg.

Toate acestea vin să completeze ultimele atacuri ale Grigorievei care a scos la iveală o casetă pe care este înregistrat Gibson spunând că îi pare rău că a făcut un copil cu ea, că o dispreţuieşte şi că nu e femeia pe care o vrea lângă el.

.

Citeşte şi :

Alte casete pentru Mel Gibson

Mel Gibson, acuzat din nou de rasism

Mel Gibson şi-a pus averea la adăpost

Mel Gibson îi declară război fostei lui iubite

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare