; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

VIDEO: 2011 a fost anul rapperului Pitbull în muzică

19 December 2011

Nu te poţi mândri că eşti pop star internaţional, în 2011, dacă nu ai măcar o colaborare cu rapper-ul de origine cubaneză. Mai jos îi găsiţi pe principalii beneficiari ai „magiei' Pitbull.

Jennifer Lopez – „On the Floor'

Pe lângă un fragment din „Llorando Se Fué' (Gonzalo şi Ulises Hermosa), făcută celebră de „Lambada' celor de la Kaoma, J. Lo l-a folosit şi pe domnul Pitbull pentru hit-ul în cauză, iar el s-a achitat cu brio, informându-ne la un moment dat că: „Im like «Inception»/ I play with your brain' („Sunt ca «Inception»/ Mă joc cu mintea ta'). Leonardo DiCaprio, mori de ciudă! Rezultatul? „On the Floor' e al doilea cel mai urmărit clip din istoria YouTube, cu peste 440 de milioane de vizualizări.

Marc Anthony – „Rain Over Me'

Tehnic, piesa e de pe ultimul album Pitbull („Planet Pit'), însă pur şi simplu nu putem omite colaborarea cu fostul soţ al lui J. Lo. Mai ales când conţine bijuterii ca: „I was playing with her, she was playing with me/ Next thing you know, we were playing with three' („Mă jucam cu ea, ea se juca cu mine/ Până când – ce să vezi? – ne jucam cu încă trei'). Internauţii au apreciat – pe YouTube, clipul a strâns peste 180 de milioane de vizualizări.

Citeşte textul integral în revistă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare