Homepage  / Vedete străine

20 de vedete despre care sigur ai uitat că au avut o relație amoroasă. Mila Kunis și Macaulay Culkin au format un cuplu

20 de vedete despre care sigur ai uitat că au avut o relație amoroasă. Mila Kunis și Macaulay Culkin au format un cuplu

de Roxana Mirea,

Nu este nimic neobișnuit ca doi actori frumoși și talentați să aibă o relație, după ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, însă flacăra iubirii nu rămâne veșnic aprinsă. Cel puțin, nu în cazul tuturor. Iată 20 de vedete internaționale despre care sigur ai uitat că au avut o relație.  

20 de staruri care au avut cândva o relație amoroasă 

Sandra Bullock și Matthew McConaughey 

Sandra Bullock și Matthew McConaughey au avut o relație între 1996 și 1998. Mulți nu-și amintesc, iar pentru cei care își amintesc, nu vă faceți griji pentru că sunt încă prieteni. Cei doi au jucat împreună în „A Time to Kill” (1996).

Sandra Bullock și Matthew McConaughey 

Tom Cruise și Sofia Vergara 

În 2005, Will Smith i-a făcut cunoștință Sofiei Vergara cu Tom Cruise la o petrecere premergătoare premiilor Oscar, iar la scurt timp după aceea, Cruise a sunat-o pe Vergara pentru a o invita la o petrecere. S-au înțeles imediat, dar s-au despărțit la scurt timp după aceea din două motive: unii susțin că Vergara l-a părăsit pentru că a încercat să o convertească la scientologie, iar alții susțin că a renunțat la relație pentru a fi cu Katie Holmes, potrivit sheknows.com. 

Tom Cruise și Sofia Vergara

Mila Kunis și Macaulay Culkin 

Multă lume fie a uitat, fie nu a știut niciodată că Mila Kunis și Macaulay Culkin au avut o relație timp de nouă ani. Cei doi au început să se întâlnească în 2002 și și-au păstrat relația incredibil de privată față de public. Cu toate acestea, s-a scris că au avut o despărțire „oribilă”, atât de gravă încât au tăiat legăturile cu totul. 

Într-un interviu acordat revistei Women’s Health în 2009, ea a declarat: „Am crescut împreună. Găsești o stâncă stabilă în viața ta și asta e tot ce ai nevoie. Avem suișurile și coborâșurile noastre, dar trecem peste ele.” 

Mila Kunis și Macaulay Culkin 

Lenny Kravitz și Nicole Kidman 

Nicole Kidman, acum fericită în căsnicia cu Keith Urban, a fost cândva logodită cu Lenny Kravitz. El a fost prima ei relație serioasă după ce a divorțat de Tom Cruise. 

Kidman a ajuns să lucreze cu aproape fiica ei vitregă, Zoë Kravitz, în „Big Little Lies”. „Ei bine, o cunoșteam pe Zoë pentru că am fost logodită cu tatăl ei”, a declarat ea pentru The Edit, via People. „Totul este în familie! Îl iubesc pe Lenny; este un tip grozav.” 

Lenny Kravitz și Nicole Kidman 

Brad Pitt și Christina Applegate 

Christina Applegate și Brad Pitt au participat împreună la gala MTV Music Awards 1989, însă actrița din „Dead to Me” a plecat de la spectacol cu altcineva în acea seară. Ea refuză să dezvăluie despre cine este vorba, dar i-a spus lui Andy Cohen la Watch What Happens Live că tipul pentru care l-a părăsit pe Pitt era „cunoscut publicului”. 

Brad Pitt și Christina Applegate 

Jessica Biel și Chris Evans 

Înainte ca Jessica Biel să îl întâlnească pe Justin Timberlake și înainte ca Chris Evans să dea lovitura în rolul Căpitanului America, acest cuplu drăguț a avut o relație – și a fost ceva serios. Biel a declarat pentru Cosmopolitan că au discutat adesea despre logodnă. „Amândoi ne dorim să ne căsătorim și amândoi vrem să avem copii”, spunea ea. „Dar nu suntem logodiți, așa că zvonurile sunt false… deocamdată.” 

Jessica Biel și Chris Evans au fost împreună din 2001 până în 2006.  

Jessica Biel și Chris Evans

Jake Gyllenhaal și Kirsten Dunst 

Jake Gyllenhaal i-a mulțumit surorii sale, Maggie Gyllenhaal, pentru că i-a făcut cunoștință cu colega ei din „Mona Lisa Smile”, Kirsten Dunst. Cuplul a început să se întâlnească în 2002 și au fost văzuți împreună pe fiecare covor roșu. S-au despărțit doi ani mai târziu dintr-un motiv simplu – Dunst se considera „o fată de oraș”, iar fostul ei iubit era „un băiat care stă acasă”, potrivit News of the World. 

Jake Gyllenhaal și Kirsten Dunst 

Matt Damon și Winona Ryder 

După ce au fost prezentați unul altuia de Gwyneth Paltrow, Matt Damon și Winona Ryder au avut o relație timp de trei ani, între 1997 și 2000. Și au rămas în relații bune până în prezent. 

Matt Damon și Winona Ryder 

Jared Leto și Cameron Diaz 

Jared Leto și Cameron Diaz au început să se întâlnească în 1999, încercând să păstreze un profil discret al relației (și eșuând după ce s-a aflat rapid). S-au despărțit după patru ani împreună și de atunci nu au mai vorbit unul despre celălalt. 

Jared Leto și Cameron Diaz 

Emily Blunt și Michael Bublé 

În caz că nu știați, Emily Blunt și Michael Bublé au avut o relație timp de trei ani, între 2005 și 2008. Au circulat zvonuri că ar fi înșelat-o, dar el le-a negat rapid, declarând pentru Entertainment Tonight: „Nu s-a terminat din cauza infidelității. S-a terminat pentru că nu eram potriviți unul pentru celălalt, iar acum suntem exact acolo unde ar trebui să fim în viețile noastre.” 

Emily Blunt și Michael Bublé 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton