; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

20 de ani de la celebrul “Achtung Baby” al trupei U2

14 November 2011

Artişti ca Jack White, Damian Rice şi Depeche Mode apar pe „AHK-toong BAY-bi Covered', o colecţie aniversară de reinterpretări ale pieselor de pe legendarul „Achtung Baby' (1991), al celor de la U2.

Revista britanică Q' a avut minunata idee de a convinge câţiva dintre cei mai apreciaţi muzicieni ai lumii să îşi împrumute vocile câte unei piese de pe Achtung Baby', poate cel mai important album din ilustra carieră a irlandezilor de la U2, la 20 de ani de la apariţie.

Rezultatul e AHK-toong BAY-bi Covered', un delicios amalgam de stiluri care reuşeşte să fie şi un tribut pe măsura legendarei formaţii, dar şi o colecţie demnă de orice meloman care se respectă.

Printre artiştii care apar pe colecţia de coveruri se numără Jack White, cu „Love Is Blindness', Depeche Mode, cu „So Cruel', The Killers, cu „Ultraviolet (Light My Way)' şi Nine Inch Nails, cu „Zoo Station', în vreme ce faimosul „One' îi revine lui Damian Rice.
Bono, vocalistul U2, s-a declarat încântat de idee încă de acum câteva luni, iar felul în care colegii de breaslă s-au apropiat de piesele formaţiei sale l-a entuziasmat.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare