; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela_Arsenie Antena1_190914_Ed 11_0209

Pepe a câștigat ultima ediție „Te cunosc de undeva” pe ritmuri de Meneaito

24 November 2014

Ediția de sâmbăta aceasta a emisiunii “Te cunosc de undeva!” a fost castigata de Pepe, cu o transformare in Gaby (El General), interpretul hit-ului “El Meneaito”.

copyright Gabriela_Arsenie-Antena1_190914_Ed 11_0209

Cei opt artiști-concurenți de la „Te cunosc de undeva!', laolaltă cu jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan și prezentatorii Alina Pușcașși Cosmin Seleși, au facut din nou show la Te cunosc de undeva!'

Rona Hartner si-a pus barbă și mustață și s-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți și extravaganți italieni – Zucchero. Jorge l-a intruchipat pe Alex Velea, câștigătorul sezonului trecut al show-ului transformărilor. Pentru acest moment, Velea i-a trimis bunului său amic, Jorge, hainele și cizmele pe care le-a purtat în videoclipul piesei Din vina ta'. Anda Adam a imitat-o pe Sia, o interpretă originară din îndepărtata Australie, și a cântat cu spatele la public piesa acesteia, Chandelier'. În ediția de sâmbăta, a fost rândul Lorei să interpreteze muzică populară. Ea s-a transformat în Matilda Pascal-Cojocărițași a cântat îmbrăcatăîn costumul popular al artistei. Maria Buză a fost pentru o seară Corina Chiriac și a cântat șlagărul (cum se numeau pe vremuri hit-urile de la Festivalul Mamaia) Vino, iubire-napoi'. CRBL nu a fost iertat de travesti nici de data asta, când a trebuit să se transforme în marea artistă a cântecului românesc Ioana Radu și să interpreteze Mai vino seara pe la noi, Ionele dragă'. De asemenea, Florin Ristei a comis la rându-i un travesti dedicat Ozanei Barabancea care a spus, de nenumărate ori, că o adoră pe… Gloria Estefan. Castigatorul editiei a fost desemnat Pepe, carel-a imitatpe Gaby (El General), interpretul panamez al celebrei piese El Meneaito'. Atitudinea sa în acest rol i-a facut pe jurați să-l asemene cu un fel de Raj Kapoor' sau „Lionel Richie care și-a încheiat cariera și s-a apucat de instalații'.

Invitata specială a galei a fost Oana Sîrbu, care a venitpentru prima oară laTe cunosc de undeva!' să interpreteze o manea cu ștaif a vremurilor trecute. Ea s-a transformat în cunoscuta interpretă de muzică lăutărească Romica Puceanu și a cântat acompaniată de un taraf.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare