; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Răzvan Fodor dă startul la „MasterChef”

20 March 2012

Pe 20 martie, show-ul MasterChef' debutează la Pro TV cu visuri mărețe ale concurenților, dar și verdicte care îi vor ține ca pe jar, cu pasiuni nebune, arome îmbietoare, cu un adevărat spectacol vizual, dar și un decor impresionant.

În prima etapă a competiției, 150 de concurenți aleși dintre miile care s-au prezentat la preselecțiile din București vor avea șansa de a se întâlni față în față cu juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu într-un decor demn de cartea recordurilor.

Astfel, platoul în care concurenții se vor prezenta în fața juriului cu un preparat de excepție, pe care ei mizează pentru a primi șorțul MasterChef' și a trece în etapa următoare, este practic un platou de televiziune în care s-a construit o hală industrială de proporții impresionante.

Decor grandios, ingrediente la fel de impresionante

Aceasta măsoară nu mai puțin de 2000 de metri pătrați, în care au fost folosiți 1000 de metri pătrați de parchet, iar decorul are 12 metri înălțime. Poarta prin care vor trece pretendenții la șorțul MasterChef' pentru a ajunge în fața juriului are 8 metri înălțime și cântărește aproximativ o tonă. La construcția unui astfel de decor au lucrat 43 de decoratori, timp de două luni de zile.

Show-ul MasterChef' impresionează numeric' și la capitolul ingrediente și ustensile de bucatarie. Fie că au ales să gătească preparate românești sau exotice, antreuri, deserturi sau feluri principale, concurenții au avut la dispoziție 60 de feluri de condimente, plante aromatice și arome, 1500 de ouă, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe și legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de pești și viețuitoare marine și nu mai puțin de 500 de cuțite de bucătărie și sisteme de curățare și tăiere.

c1k0051

Picture 1 of 2

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare