Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

14 filme în care Brad Pitt mănâncă bine

5 December 2011

„Moneyball: Arta de a învinge' – cel mai recent film al lui Brad Pitt – intră în cinematografele noastre pe 9 decembrie. Pelicula e plină de scene în care actorul care îl joacă pe Billy Beane (managerul unei echipe de baseball) mestecă tutun şi mănâncă prăjiturele, popcorn, seminţe sau un cheeseburger.

Pitt a explicat că ticul cu mâncarea vrea să transmită cât de intensă şi haotică era viaţa lui Beane, care era mereu pe fugă. Dar „Moneyball' nu e singurul film în care atrăgătorul actor mânăncă mereu: „Oceans Eleven – Faceţi jocurile!' (2001) e exemplul clasic.

Mai jos am adunat toate filmele în care Brad Pitt se îndoapă cu plăcere şi ne face poftă de o vată pe băţ sau o îngheţată…

kalifornia

Picture 2 of 14

„KALIFORNIA”(1993). Brad e aici violentul Early Grayce, un fost deţinut care devine tovarăşul de drum – alături de iubita lui (Juliette Lewis) – al jurnalistului Brian Kessler (David Duchovny), care se documentează pentru o carte despre ucigaşi în serie. Grayce e mai mereu cu o bere în mână şi mănâncă de-a lungul drumului cu maşina din film un cheeseburger şi mâncare chinezească.

Text: Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare