; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ce se întâmplă cu „Vocea României”.  Schimbarea majoră din grila de toamnă de la Pro TV

12 concurenți vor lupta vinerea viitoare în live-urile „Vocea României”

01 December 2019

Etapa confruntărilor a fost una extrem de dificilă, iar antrenorii au ales cei 12 concurenți care merg în live-urile Vocea României. Tudor, Smiley, Irina și Horia au avut în fața lor doar voci bune, care le-au făcut deciziile aproape imposibile! Din acest moment, puterea de decizie se mută de la antrenori la cei de acasă care își vor putea susține favoriții în drumul acestora spre marea finală!  

12 concurenți calificați în live-urile Vocea României!

Muzică bună, concurenți hotărâți și voci puternice: un show total. Telespectatorii au avut parte aseară de o ediție Vocea României în care emoțiile s-au împletit cu determinarea de a da totul pe scenă și de a continua competiția. 

Smiley i-a trimis în luptă pe Andi Țolea, Zoe Grigoraș, Renee Santana, Yaser Ramadan, Maria Farcaș și Elena Ilie. Fiecare duel a primit aplauzele celor din sală, însă doar trei merg mai departe: Andi, Renee și Elena

Horia a avut emoții pentru concurenții lui: Elena Bozian, Luiza Constantin, Oana și Răzvan Ailoae, Diandra Bancu, Adriana Simionescu, Nunzio Mastrangelor și a decis că Elena, Oana & Răzvan și Adriana l-au convins că merită să ajungă în următoarea fază a show-ului. 

Jelena & Jovana Milovanovic, Bogdan Dumitraș, Emanuela Gherasim, Cristina Dima, Amanda Aprotosoaie, Jasmina Răsădean și Mădălin Antonesei au fost concurenții Irinei care au luptat pentru a demonstra că sunt cei mai buni. În final, Bogdan, Amanda și Jasmina au fost aleși de antrenoare pentru următoarea etapă. 

Echipa Tudor a avut momente extrem de puternice care i-au impresionat pe toți cei din sală. Bogdan Ghirău, Gabriel Bîscoveanu, George Aghinea, Mădălina Lefter, Dragoș Moldovan și Ana Maria Ioana au dat tot ce au avut mai bun și i-au îngreunat antrenorului deciziile! Tudor a decis să continue competiția cu Gabriel, Mădălina și Dragoș.  

Vinerea viitoare, de la 20:30, cei 12 calificați vor simți pentru prima dată emoțiile de a cânta live în cea mai importantă competiție a vocilor! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare