; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Laura şi Bogdan dansează pentru mexicani

19 April 2010

Foştii concurenţi de la Dansez pentru tine', Laura Cosoi şi Bogdan Boantă, vor reprezenta România în competiţia Bailando por un sueño', varianta mexicană a show-ului difuzat de Pro TV.

Alături de Laura şi Bogdan vor pleca în luna mai în Mexic coregrafa lor, Doina Botiş, dar şi simpaticul jurat de la Dansez…', Willmark. Pentru că în juriul emisiunii Bailando por un sueño' fiecare ţară participantă îşi are reprezentantul, acest rol i-a revenit micuţului Will', devenit de curând cetăţean român.

După ce a terminat filmările la serialul Aniela' (unde a interpretat-o pe Tantzi), Laura Cosoi a acceptat încântată să participe la acest concurs: Suntem onoraţi că ne reprezentăm ţara într-o competiţie internaţională de dans, însă suntem la fel de emoţionaţi la gândul responsabilităţii pe care o avem.

Am început deja repetiţiile şi sperăm să facem istorie şi pe ringul de dans din Mexic şi să ne întoarcem învingători acasă', a spus ea.

Laura şi Bogdan s-au remarcat prin eleganţă în sezonul al treilea al emisiunii Dansez pentru tine' (din martie 2007), când s-au clasat pe locul al doilea, trofeul fiind câştigat de Cosmin Stan şi Doina Ocu.

După emisiune, Bogdan a rămas în baletul de la Dansez…' condus de Edi Stancu, între timp el devenind şi coregraf. În ediţia curentă, Bogdan a antrenat echipa formată din Doru de la Deepcentral şi Emanuela Oprişan.

Ţara noastră a mai fost reprezentată la concursul Bailando por un sueño' acum doi ani de Andreea Bălan şi Petrişor Ruge, care au câştigat locul al doilea după reprezentanţii ţării gazde, Mexic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare