; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

100 de invitaţi la ziua lui Găinuşă

11 November 2010

Pe 6 noiembrie, Carcotaşul de la Prima TV a împlinit 40 de ani, evenimentul celebrat printr-o petrecere, la care au participat peste 100 de invitati.

„A fost cea mai mare petrecere pe care am făcut-o vreodată. Am avut peste 100 de invitaţi, cred că mai mulţi decât la nuntă. Am primit foarte multe cărţi şi sticle de vin, volume de toate felurile, de citit, de răsfoit şi de golit, tricouri haioase, printre care unul cu 1970, ediţie limitată, şi caricaturi… De la ProSport am primit o pagina în care scrie „În urma repetatelor editoriale ale lui Mihai Găinuşă, Becali s-a hotărât să vândă şi să plece din Ghencea', povesteşte Mişu.

Colegul lui de cârcoteală, Şerban Huidu, i-a făcut cadou un aparat foto profesionist. „Am făcut un filmuleţ despre viaţa mea, un colaj din poze. ŞSerban s-a orientat şi mi-a dat un aparat, ca la 50 de ani să am nişte fotografii adevărate', mărturiseşte Mihai.

De la soţia sa Mihai a primit un telefon, „nu un apel telefonic, să vin acasă, ci un mobil. Cred că are şi GPS, ca să mă găsească mai repede', se amuză Găinuşă. Însă cel mai frumos dar l-a primit de la fiica sa Eva, care i-a oferit o felicitare cu poza ei, în care a scris „La mulţi ani, tata!', şi un desen cu două inimioare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare