Sunt zile când, oricât de mult am vrea să ne relaxăm urmărind un film sau un serial cu un plot complex, nu avem la dispoziție decât 30 de minute de pierdut pe Netflix.
de Andra Stana,
Sunt zile când, oricât de mult am vrea să ne relaxăm urmărind un film sau un serial cu un plot complex, nu avem la dispoziție decât 30 de minute de pierdut pe Netflix.
Cum alegem serialul scurt numai bun pentru o pauză mică? În ajutor ne vine chiar platforma de streaming. Pe contul de Facebook, Netflix a publicat o listă cu 6 seriale cu episoade scurte. În completare, fanii au scris – în comentarii, sub postarea inițială – alte exemple de seriale cu episoade scurte.
Pretextul primului sezon de zece episoade (a câte cel mult 30 de minute) al serialului „Emily in Paris” este cât se poate de ofertant – Emily Cooper (Lily Collins), o tânără americancă specialistă în marketing, primește jobul visat la Paris. Ea învață să jongleze cu sarcinile noului post, cu proaspeții prieteni și cu relațiile care apar la orizont.
„Emily in Paris”, cel mai urmărit serial de comedie Netflix din 2020, a revenit pe 22 decembrie pe platformă cu al doilea sezon, în care aflăm ce surprize mai rezervă Orașul Luminilor pentru eroina poveștii.
„Emily in Paris”, serial lansat de Darren Star (creatorul „Sex and the City”), a fost reînnoit cu încă două sezoane de Netflix: sezoanele 3 și 4. În aceeași zi, Lily Collins, protagonista serialului, a avut o reacție pe conturile de socializare.
Serialul „Viața cu mine” îl are pe Paul Rudd în rol principal. Primul sezon are 8 episoade a câte jumătate de oră fiecare.
Copleșit de viață, Miles este supus unui tratament misterios într-un spa dintr-un mall și se trezește că a fost înlocuit cu o versiune mai bună a sa.
Traversând lumi halucinante în simulator, un realizator de emisiuni spațiale caută răspunsuri la întrebări existențiale despre viață, moarte și tot ce ține de acestea.
Nicolas Cage prezintă un serial impertinent, amuzant și educativ despre istoria și impactul celor mai infame înjurături din limba engleză.
„Va fi o serie puternic și asumat lumească, menită să exploreze etimologia cuvintelor de patru litere, utilizarea și circulația lor în cultura pop și impactul lor științific și cultural”, a spus actorul despre neobișnuita producție.
Fiecare episod al acesteiaare 20 de minute și cuprinde și un interviu cu istorici, experți în etimologie și în cultura pop, profesori de studii feministe, lexicografi, dar și cu personalități din lumea divertismentului. Netflix și-a caracterizat astfel seria: „O porție de educație în plus: lecția de istorie de care nu știați că aveți nevoie”.
La un hipermarket din St. Louis, un grup de angajați cu personalități impresionante trebuie să se suporte reciproc, pe lângă toanele clienților și îndatoririle zilnice
Pe fundalul conflictului politic din Irlanda de Nord în anii 1990, cinci elevi de liceu luptă cu provocările universale ale vieții de adolescent.
Un serial de comedie consacrat care urmărește slăbiciunile angajaților nemulțumiți ai companiei Dunder Mifflin, conduși de Michael Scott, un șef rupt de realitate.
Concediul de maternitate s-a terminat, așa că cele patru mame trebuie să se întoarcă la viața din Toronto: copii, muncă, șefi, iubire și iar muncă.
Emblematicul „serial despre nimic” a fost lansat pe Netflix în octombrie 2021. Comedianul Jerry și cei trei prieteni sardonici ai săi găsesc umorul în situații banale, dar și dintre cele mai ridicole.
Seinfeld este un sitcom american, creat de Larry David și Jerry Seinfeld (care joacă și rolul principal). Episodul pilot al serialului a fost transmis în 5 iulie 1989, serialul propriu-zis debutând în mai 1990. Deși n-a avut succes imediat, popularitatea sa a crescut cu timpul, încetul cu încetul. În 1992 – 1993, în sezonul al IV-lea, s-a aflat pentru prima dată în topul 25 al serialelor după audiență, pentru ca în sezonul 1994 – 1995 să ajungă pe locul întâi. Când ultimul episod al serialului a fost transmis pe 14 martie 1998, a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori. Până la urmă, „Seinfeld” a rulat timp de 9 sezoane, cu 180 de episoade în total.
Dacă sunteţi fani ai longevivului serial de comedie, aflaţi zece informaţii mai puţin cunoscute despre epopeea care a fost „Seinfeld”.
Egoista Eleanor Shellstrop moare și dintr-o eroare ajunge in Locul Bun. Hotărâtă să rămână aici, ea încearcă să devină o persoană mai bună.
Sursa foto: arhivă