Homepage  / Filme Online / Vedete străine

10 roluri celebre care fuseseră rezervate altor actori. Cine trebuia să fie Daenerys din Urzeala tronurilor sau Rachel din Prietenii tăi

10 roluri celebre care fuseseră rezervate altor actori. Cine trebuia să fie Daenerys din Urzeala tronurilor sau Rachel din Prietenii tăi

de Andreea Hentea,

Astăzi nu ne mai putem imagina eroii din serialele favorite în absența actorilor care ne-au făcut să-i îndrăgim. Și totuși, înainte de a le reveni lor, personajele respective le-au fost destinate altor vedete, care au dat chiar probe pentru ele. Iată mai jos zece roluri celebre care le fuseseră destinate altora.

Zece roluri celebre care fuseseră destinate altor actori

1. Vă vine sau nu să credeți, Elizabeth Olsen („WandaVision”, „Dr. Strange în multiversul nebuniei”) a fost prima opțiune pentru rolul lui Daenerys Targaryen din „Urzeala tronurilor”. Actrița chiar a dat probe pentru rol, însă în final cea aleasă pentru a o juca pe „Mama dragonilor” a fost Emilia Clarke („Me Before You”).

Elizabeth Olsen

2. Jeremy Strong, multipremiat pentru rolul durului Kendall Roy din aclamatul serial „Succesiunea”, a dat inițial probă pentru rolul lui Roman Roy, fratele lui Kendall. În final, Jesse Armstrong, creatorul celebrei producții, a considerat însă că Kieran Culkin este mult mai potrivit pentru Roman, așa că rocada s-a făcut, spre binele poveștii.

Jeremy Strong

3. Sandra Oh a fost chemată inițial la probe pentru rolul impozantei doctorițe Miranda Bailey din „Anatomia lui Grey”, jucat în cele din urmă de Chandra Wilson. Actriței i-a plăcut însă mai mult rolul Cristinei Yang, așa că a întrebat dacă ar putea da o probă pentru acel rol. Restul e istorie – a televiziunii.

4. Courteney Cox a fost cea căreia i s-a oferit inițial rolul lui Rachel Green din „Prietenii tăi”, dar ea a refuzat rolul, fiindcă s-a simțit mult mai aproape de personajul Monica Geller. Rachel i-a revenit lui Jennifer Aniston, iar astăzi nimeni nu și-ar închipui altfel componența distribuției.

Courteney Cox

5. Lui Macaulay Culkin i s-a oferit nu o dată, ci de câteva ori șansa de a juca în excelentul „Teoria Big Bang”, dar actorul a refuzat de fiecare dată, pe motiv că nu s-ar putea vedea jucând într-un sitcom.

Macaulay Culkin

6. Nicola Coughlan („Bridgerton”) a dat o probă pentru rolul lui Robin din „Stranger Things”, dar Maya Hawke a ajuns în final să joace rolul. Generoasă, Nicola a comentat: „Ea a fost mult mai bună decât aș fi fost eu vreodată”.

Nicola Coughlan

7. Penn Badgley („Tu”) a ajuns până în stadiul în care a dat o probă de ecran pentru rolul lui Jesse Pinkman din „Breaking Bad”, dar rolul i-a revenit lui Aaron Paul („Agenți aproape secreți”).

Penn Badgley

8. Pedro Pascal („The Mandalorian” ,„The Last of Us”) a fost unul dintre actorii care au dat probă pentru rolul lui Marcel Gerard din serialul „The Originals”, spin-off-ul serialului „Jurnalele vampirilor”. Creatoarea serialului, Julie Plec, a recunoscut că, deși i-a plăcut foarte mult modul în care își interpreta el rolul, ar fi fost potrivit „doar pentru ipostaza mai vârstnică a personajului”. În cele din urmă, rolul a fost jucat de Charles Michael Davis („NCIS: New Orleans”).

Pedro Pascal

9. Rob Lowe este cel căruia i s-a oferit inițial șansa de-a juca rolul lui Derek Shepherd din „Anatomia lui Grey”, dar el a refuzat rolul. Credem că fanele nu regretă nicio clipă că rolul doctorului poreclit „McDreamy” i-a revenit lui Patrick Dempsey.

Rob Lowe

10. Lui Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore, i-a fost propus inițial rolul Serenei van der Woodsen din „Gossip Girl: Intrigi la New York”, dar directorul de casting și-a dat seama că ar vrea în rol un nume mai puțin cunoscut și a ales-o pe Blake Lively. Rolul Serenei a fost, de altfel, visat și de Jennifer Lawrence, care își dorea foarte mult să o joace și care avea 16 ani în momentul în care a dat probă pentru rol.

Rumer Willis

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton