; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10 întrebări pentru Virgil Ianţu

28 September 2011

Virgil Ianţu (40 de ani) a revenit la TV cu marea lui dragoste, „Vrei să fii milionar?', emisiunea-concurs care l-a consacrat în 2000. Noua vedetă Kanal D a ieşit puţin din postura de prezentator la costum şi ne-a răspuns la zece întrebări… altfel: despre fotbal, fetiţa lui de 6 ani şi cât de confortabil e scaunul din emisiunea de cultură generală.

Ocupaţia lui preferată este…

Muzica, spune Virgil, care pregăteşte să se lanseze solo când va pune la punct toate detaliile şi care – cât a făcut pauză de televiziune – a colaborat cu alţi cântăreţi sau cu diverse teatre (cum e Metropolis, din Bucureşti).

Ultima emisiune TV care nu l-a făcut să schimbe canalul a fost….

„«Vrei să fii milionar?»; am vrut să văd un moment din emisiune, care mă interesa în mod deosebit şi am ramas «agăţat» acolo, m-am trezit că mă uit eu la mine J'.

Ar vrea să recitească romanul…

„Agonie şi extaz', de Irving Stone.

Scaunul de la emisiune e la fel de confortabil ca la Prima?

„Scaunul de la «Vrei să fii milionar?» este unul foarte ergonomic la Kanal D! :)'.

I-ar plăcea să viziteze în România…

„Cheile Caraşului (rezervaţia naturală de 900 de hectare, din Banat, celebră datorită numeroaselor peşteri – n.r.), o zonă absolut minunată, mai spectaculoasă chiar decât Cheile Bicazului'.

E pasionat de fotbal şi ţine cu…

„Nu prefer o echipă internaţională anume. Dar îmi place să mă uit la meciuri de fotbal internaţional când e vorba de Champions League, de exemplu. Poli Timişoara este echipa mea favorită'.

A fost la meciul România-Franţa de pe Naţional Arena şi…

„Am fost la meci, pe stadion. A fost copleşitoare atmosfera. M-a impresionat faptul că un stadion întreg cântă. Când vine vorba de Hagi lumea reacţionează aşa cum merită un mare fotbalist. Gustul amar mi-a rămas pentru că am reuşit să ne facem de râs din nou cu ceva, chiar într-un moment atât de frumos şi de important'.

Dacă ar fi să facă o miuţă cu unul dintre ei în echipa ta, l-ar alege pe…

„Pe Hagi. Am şi jucat cu Hagi, într-un meci caritabil, anul trecut. Eram în echipă cu Andoni, cu Belodedici, cu jucători din Generaţia de Aur. Am dat două goluri!'

Cărţi îi cumpără fetiţei lui, Jasmina (care are 6 ani)…

„Roxana (Alexandru, iubita prezentatorului – n.r.) îi cumpără cărţi, cărţi care o pun puţin la treabă, care îi dezvoltă logica'.

În atâţia ani pe post a învăţat că în televiziune trebuie…

„Să fii punctual, firesc şi să munceşti cu seriozitate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare