Homepage  / Vedete străine

10 cupluri de celebrități care nu simt nevoia să se căsătorească

10 cupluri de celebrități care nu simt nevoia să se căsătorească

de Roxana Mirea,

Auzim adesea despre căsniciile de la Hollywood care se destramă după câțiva ani sau chiar mai devreme, după ce partenerii și-au jurat iubire eternă. Ei bine, există cupluri de celebrități care nu au simțit nevoia niciodată să se căsătorească, deși sunt împreună de mulți ani și au și copii. Iată 10 cupluri de celebrități care nu s-au căsătorit până acum.  

Winona Ryder și Scott Mackinlay Hahn

Winona Ryder și Scott Mackinley Hahn au fost unul dintre cele mai discrete cupluri de la Hollywood, mulți nici măcar nu știu că cei doi sunt împreună din 2011. Ei par cât se poate de fericiți, iar Ryder a spus în mai multe rânduri că mariajul nu este o necesitate în planul ei de viață, potrivit sheknows.com.

Ea a declarat în 2016: „Căsătoria? Nu știu. Prefer să nu fi fost căsătorită niciodată decât să fi divorțat de câteva ori. Nu că ar fi ceva în neregulă cu divorțul, dar nu cred că aș putea să o fac dacă ar fi o posibilitate. Când părinții tăi sunt îndrăgostiți nebunește timp de 45 de ani, standardele tale sunt foarte înalte.” 

Winona Ryder și Scott Mackinlay Hahn

Matthew Rhys și Keri Russell 

În timp ce jucau rolul unor spioni KGB căsătoriți pe platoul de filmare al serialului The Americans, chimia de pe ecran dintre Keri Russell și Matthew Rhys s-a transformat într-o poveste de dragoste în viața reală. 

Actorii și-au început relația la sfârșitul anului 2013. După despărțirea lui Russell de fostul ei soț Shane Deary – cu care are un fiu și o fiică, River și Willa Lou – fanii au bănuit că era doar o chestiune de timp până când Russell și Rhys se vor deveni un cuplu și fix așa s-a întâmplat.  

Primul lor copil a venit pe lume în 2016. Trăiesc o viață liniștită și confortabilă în New York. 

Matthew Rhys și Keri Russell 

Goldie Hawn și Kurt Russell 

Înainte de relația cu Russell, Hawn a fost căsătorită timp de șapte ani cu actorul și regizorul Gus Trikonis, înainte de a se căsători cu Bill Hudson, tatăl copiilor ei, Oliver și Kate Hudson, cu care a fost împreună timp de șase ani. În ceea ce-l privește pe Russell, acesta a divorțat de actrița-cântăreață Season Hubley în 1983, după o căsnicie de patru ani.  

Goldie Hawn și Kurt Russell, care s-au cunoscut inițial în timp ce filmau musicalul Disney din 1968, „The One and Only, Genuine, Original Family Band”, s-au reîntâlnit în 1983 pe platoul de filmare al filmului „Swing Shift”. Trei ani mai târziu, i-au urat bun venit fiului lor, Wyatt Russell. Amândoi aveau copii din relațiile anterioare. Kurt Russell are și el un fiu, pe Boston, cu Season Hubley. 

După 40 de ani de relație, Goldie Hawn și Kurt Russell încă nu au nicio intenție de a se căsători. 

Eva Mendes și Ryan Gosling 

Eva Mendes și Ryan Gosling s-au cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „The Place Beyond the Pines” în 2011, iar zvonurile s-au încins imediat. Cuplul este acum împreună de 10 ani și au împreună două fiice, Esmeralda și Amada. Probabil că fanii nu vor afla niciodată dacă vor decide să se căsătorească, pentru că vor ca relația lor să nu ajungă în presă. „În ceea ce ne privește pe Ryan și pe mine, ne convine așa să rămânem privați”, a scris Mendes pe Instagram. „Întotdeauna am avut o limită clară când vine vorba de bărbatul meu și de copiii mei.” 

Vin Diesel și Paloma Jiménez 

Vin Diesel nu se grăbește deloc să pună un inel pe degetul partenerei sale de 14 ani, Paloma Jiménez – pur și simplu căsătoria nu a fost ceva important pentru niciunul dintre ei. În schimb, au întemeiat împreună o familie și au acum trei copii, fiicele Hania și Pauline și pe fiul Vincent. 

În timp ce făceam [comedia de familie] Pacifier, a început să iasă la iveală această dorință de a avea un copil”, a declarat vedeta din „Fast & Furious” pentru Parade în 2008. „A fost nevoie de câțiva ani după aceea pentru a găsi persoana potrivită și pentru a spera să fiu suficient de matur pentru a fi un tată grozav, ceea ce este într-adevăr tot ceea ce îți dorești să faci.” 

Vin Diesel și Paloma Jiménez 

Paul Thomas Anderson și Maya Rudolph 

Paul Thomas Anderson și Maya Rudolph se numesc soț și soție, dar se crede că uniunea lor este pur și simplu un parteneriat, nu o căsătorie, după 20 de ani împreună. Dar un document legal nu are nicio influență asupra familiei pe care au creat-o împreună: fiicele Pearl, Lucille și Minnie și fiul Jack. 

Paul Thomas Anderson și Maya Rudolph 

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham 

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham ar putea fi unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood – ei fac o figură impresionantă pe orice covor roșu. S-au îndrăgostit în 2010 la filmările pentru „Transformers: Dark of the Moon”, iar diferența de vârstă de 20 de ani nu i-a afectat deloc. Cuplul s-a logodit în 2016 și a avut un fiu, Jack, în 2017 – dar nunta este încă în așteptare. 

Pentru orice cuplu care este împreună de o anumită perioadă de timp, există o presiune masivă de a se căsători”, a declarat modelul pentru Self. „Cred în totalitate în căsătorie, dar să fiu într-o relație fericită este mult mai important pentru mine.” 

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham 

Enrique Iglesias și Anna Kournikova 

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au o relație de 20 de ani, după ce s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului lui, „Escape”, în 2001. „[Căsătoria] nu este importantă pentru mine”, a declarat Anna pentru revista Women’s Health. „Sunt într-o relație fericită – asta este tot ce contează. Eu cred în angajament. Cred în a fi deschis, în a avea încredere unul în celălalt și în a ne respecta complet.” 

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au 3 copii: gemenii Lucy și Nicholas și pe Mary. 

Oprah Winfrey și Stedman Graham 

Oprah Winfrey și Stedman Graham au început să aibă o relație în primul an în care „The Oprah Winfrey Show” a fost difuzat la nivel național: 1986. O scurtă logodnă în 1992 i-a făcut să flirteze cu o nuntă, dar au decis că nu au nevoie de o bucată de hârtie pentru a-și întări legătura – și au peste 35 de ani la activ pentru a o dovedi. 

Oprah Winfrey și Stedman Graham 

Kate Hudson și Danny Fujikawa 

Kate Hudson a mai fost căsătorită înainte, la fel ca mama ei, Goldie Hawn, dar credem că ar putea călca pe urmele mamei (și „tatălui vitreg” Kurt Russell), păstrând lucrurile fără acte legale cu iubitul Danny Fujikawa. Ei formează un cuplu din 2017 și au întâmpinat-o pe fiica Rani Rose în 2018. Încă nu au planuri de căsătorie. 

Kate Hudson și Danny Fujikawa 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton