Homepage  / Vedete străine

10 cupluri de celebrități care au dovedit că divorțurile amiabile sunt posibile

10 cupluri de celebrități care au dovedit că divorțurile amiabile sunt posibile
27

de Andra Stana,

2023 a fost anul divorțurilor neașteptate în rândul celebrităților. De la șocul destrămării relației lui Sophie Turner și a lui Joe Jonas până la divorțul complicat dintre Christine Baumgartner și Kevin Costner, aproape toate cuplurile de celebrități s-au despărțit în cele mai dramatice moduri posibile.

Cupluri de celebrități care au rămas prieteni după divorț

În aceste condiții, mulți ar fi tentați să spună că divorțurile amiabile au ajuns „de domeniul trecutului”. Cu toate acestea, există câteva cupluri care demonstrează contrariul, scrie sheknows.com. Un divorț amiabil poate fi definit ca fiind un divorț care se încheie în mod pașnic și fără o luptă în sala de judecată, potrivit LegalMatch. De cele mai multe ori, se ajunge la un set simplu de condiții cu privire la custodia copiilor, pensia alimentară pentru soț și soție, împărțirea bunurilor și multe altele, în care ambele părți sunt mulțumite de rezultat.

Unele dintre aceste cupluri și-au finalizat divorțul în mai puțin de șase luni și de atunci au rămas prieteni. Altora poate că le-a luat mai mult timp să finalizeze divorțul, dar au rămas în relații bune.

De la Gwyneth Paltrow și Chris Martin la Jennifer Aniston și Justin Theroux, aceste cupluri de celebrități arată că despărțirile amiabile sunt posibile.

Demi Moore și Bruce Willis

Demi Moore si Bruce WillisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 27

Bruce Willis și Demi Moore s-au căsătorit în 1987, iar în 2000 au decis să divorțeze. Cei doi sunt exemplul perfect că poți păstra o relație bună cu fostul partener chiar și după un divorț.

Demi a vorbit despre divorțul de Bruce în biografia sa, Inside Out. „Este amuzant să spun asta, dar sunt foarte mândră de divorțul nostru. Cred că lui Bruce i-a fost teamă la început că îmi voi exprima furia pe care am acumulat-o în timpul căsniciei noastre, împiedicându-l să își viziteze copiii. Dar nu am făcut asta, și nici el.”

Demi Moore și Bruce Willis au decis să rămână prieteni după despărțire. Bruce s-a recăsătorit cu Emma Heming, iar ei au împreună două fiice, Mabel Ray, în vârstă de 8 ani și Evelyn Penn, în vârstă de 5 ani. Emma chiar a sprijinit-o pe Demi atunci când și-a lansat biografia în septembrie 2019.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin

Chris Martin şi Gwyneth PaltrowIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 27

Gwyneth Paltrow și Chris Martin nu numai că se descurcă de minune în ceea ce privește educația pe care le-o oferă celor doi copii ai lor, dar sunt și regele și regina „decuplajului conștient”. După aproape 14 ani de relație, Paltrow a depus cererea de divorț în 2015, acesta fiind pronunțat un an mai târziu. Cei doi rămân incredibil de apropiați până în prezent, Paltrow lăudând-o pe Dakota Johnson, actuala iubită a lui Martin, și chiar spunând că îl vede pe Martin ca pe un „frate“.

Peter Facinelli și Jennie Garth

Jennie Garth și Peter Facinelli s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru lungmetrajul de televiziune „Un Unfinished Affair”, din 1996, şi s-au căsătorit în anul 2001.

Divorțul dintre Peter Facinelli și Jennie Garth s-a pronunțat în 2013. Amândoi au refuzat pensia alimentară și au convenit să împartă în mod egal custodia fiicelor lor. Mai mult, se pare că cei doi au un cont bancar comun în care amândoi pun bani lunar și care este destinat exclusiv bunăstării copiilor lor, potrivit DivorceMag.

În urma divorţului, încheiat pe cale amiabilă, cei doi foşti soţi împart în mod egal custodia celor trei fiice ale lor: Luca Bella, Lola Ray şi Fiona Eva.

Fran Drescher și Peter Marc Jacobson

Fran Drescher și Peter Marc Jacobson au fost împreună timp de peste 20 de ani înainte de a se despărți în 1999. La scurt timp după aceea, el și-a recunoscut homosexualitatea, iar ea a lucrat pentru a susține drepturile LGBT. Până în prezent, au rămas cei mai buni prieteni și chiar au lucrat împreună la emisiunea Happily Divorced.

Într-un interviu pentru ABC, ea a declarat că „am ales să fim unul în viața celuilalt. Dragostea noastră este unică, rară și necondiționată, cu excepția cazului în care el este enervant”.

Jennifer Aniston și Justin Theroux

În ciuda faptului că Jennifer Aniston și Justin Theroux s-au despărțit în 2018, au rămas prieteni buni până în prezent. Divorțul lor s-a încheiat destul de repede. Într-un interviu pentru Esquire, Theroux a lăsat să se înțeleagă că despărțirea lor nu a fost una „dramatică”, ba chiar au fost hotărâți să rămână prieteni. „Cred că atunci când devii bun în relații – și iată-mă aici, singur – dacă iubești persoana în același mod în care ai iubit-o în relație, ar fi bine să o iubești la fel și în afara relației.”

Megan Fox și Brian Austin Green

Brian Austin Green And Megan Fox To SeparateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 27

Megan Fox a cerut divorțul de Brian Austin Green în 2015, dar și-au reluat rapid povestea de dragoste un an mai târziu. Cu toate acestea, Fox a depus din nou cererea în 2020 și au rezolvat într-un mod calm. Ei continuă să se susțină unul pe celălalt până în prezent.

Miranda Kerr și Orlando Bloom

Miranda Kerr și Orlando Bloom au divorțat în 2013 și continuă să îi fie alături fiului lor. Pensia alimentară și motivul care a stat la baza despărțirii lor nu au fost divulgate, dar divorțul s-a încheiat extrem de repede (la mai puțin de două luni după ce și-au anunțat separarea). În final, ei au rămas prieteni buni.

Channing Tatum și Jenna Dewan

Channing Tatum & Jenna Dewan split after nearly 9 years of marriageIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  14 / 27

Un alt cuplu de celebrități care s-au despărțit și au rămas până în ziua de azi prieteni buni sunt Channing Tatum și Jenna Dewan. Pe 2 aprilie 2018, ei s-au despărțit, iar după șase luni, Dewan a depus cererea de divorț. Acesta a fost finalizat un an mai târziu.

Courteney Cox și David Arquette

Courteney Cox & David Arquette Depart From An Event!Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  19 / 27

Courteney Cox și David Arquette au depus cererea de divorț în aceeași zi, pe 8 iunie 2012. Șase luni mai târziu, amândoi au remarcat că încă se iubesc, potrivit People.

Ben Affleck și Jennifer Garner

 

Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat din cauza aventurilor și a dependenței lui Affleck, potrivit People, dar au păstrat procedurile de divorț simple și au împărțit bunurile în mod egal.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton