Homepage  / Vedete străine

10 celebrități care nu se așteptau să divorțeze. Au fost luate prin surprindere de partenerii lor

10 celebrități care nu se așteptau să divorțeze. Au fost luate prin surprindere de partenerii lor
27

de Roxana Mirea,

Despărțirile sunt dificile, însă situația este mult mai ușor de digerat atunci când decizia este luată de comun acord de către parteneri. Totuși, există o mare provocare atunci când o persoană este complet luată prin surprindere de cealaltă. Iată 10 celebrități care au fost luate prin surprindere de depunerea cererii de divorț de către partenerul lor. 

Vedete care au fost surprinse de depunerea cererii de divorț de către partenerii lor

Chrishell Stause 

După cum știu prea bine fanii show-ului Selling Sunset, Chrishell Stause a fost luată prin surprindere atunci când fostul ei soț, starul din „This Is Us”, Justin Hartley, a depus cererea de divorț în 2019, potrivit sheknows.com.

În emisiune, o Stause distrusă a fost văzută plângând într-o cameră de hotel la scurt timp după despărțirea lor. „Sunt un pic în stare de șoc cu totul”, i-a spus Stause prietenei și colegei sale Mary Fitzgerald, potrivit Women’s Health. „Este foarte mult deodată, pentru că toată lumea din întreaga lume știe. Îl iubesc atât de mult. A fost cel mai bun prieten al meu. Cu cine să vorbesc acum?” 

Potrivit lui Stause, cei doi se certaseră de dimineață și doar câteva ore mai târziu a primit un mesaj de temut. „Am aflat pentru că el mi-a trimis un mesaj că a depus cererea”, a spus Stause. „Patruzeci și cinci de minute mai târziu, lumea a aflat.”  

Chrishell Stause și Justin HartleyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 27

Sophie Turner 

Joe Jonas și Sophie Turner, care s-au despărțit în toamna anului 2023, au avut, de asemenea, un final abrupt. Potrivit documentelor judiciare obținute de Page Six, „destrămarea [căsătoriei lor de patru ani] … s-a întâmplat foarte brusc”. 

Conform documentelor, Turner și Jonas ar fi avut o ceartă pe 15 august, data la care Jonas împlinea 34 de ani, iar până pe 5 septembrie, el a depus cererea de divorț, lucru pe care ea l-a aflat într-un mod foarte neașteptat. Nu muzicianul i-a spus că mariajul ei s-a încheiat. Turner a fost informată „prin intermediul presei”. 

Joe Jonas și Sophie Turner se află la un pas de divorțIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 27

Nicole Kidman

În 2001, Nicole Kidman și Tom Cruise, un cuplu puternic de la Hollywood, au șocat lumea când au anunțat că se despart după mai bine de 10 ani de căsnicie. La vremea respectivă, surse au declarat pentru Daily Mail că vedeta din actrița a fost luată total prin surprindere. 

„Acest divorț nu a fost decizia ei”, a declarat sursa, potrivit The Mirror. „Tom a făcut această mișcare. Nicole este în stare de șoc.” 

Potrivit surselor, Kidman l-ar fi implorat pe Cruise să se răzgândească, dar fără succes. „[Kidman] a protestat împotriva intenției [lui Cruise] de a dizolva căsnicia lor și l-a îndemnat să nu plece, ci să facă terapie de cuplu cu ea sau să ia alte măsuri pentru a rezolva orice probleme ar fi putut exista în căsnicia lor”, a detaliat sursa, dezvăluind că Tom Cruise era hotărât să pună capăt lucrurilor. „Tom a spus că decizia sa este definitivă și a părăsit domiciliul”, a dezvăluit sursa. 

Nicole Kidman și Tom Cruise (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 27

Tom Cruise 

Rolurile s-au inversat pentru Tom Cruise în 2012, când cea de-a treia soție a sa, Katie Holmes, a avut o abordare similară atunci când a pus capăt relației lor. În 2012, Holmes a cerut divorțul și a solicitat custodia exclusivă a fiicei lor, Suri. 

Nu mă așteptam la asta”, a declarat actorul din „Misiune Imposibilă” pentru ProSieben, potrivit The Mirror. „Viața este o tragicomedie. Trebuie să ai simțul umorului.” 

katie-holmes-si-tom-cruiseIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  13 / 27

Kevin Federline 

În urma despărțirii de Britney Spears, Kevin Federline a împărtășit partea lui de poveste a despărțirii lor. 

„Este destul de greu să fii într-o căsnicie, iar apoi să ai copii, asta schimbă totul”, a declarat Federline pentru People în 2008. „Pentru mine, am deveni mai preocupat de copiii mei. Nu că aș fi ignorat-o pe Britney, dar copiii mei sunt întotdeauna cei mai importanți… Adică, aveam complicații. Nu i-am dat un ultimatum, dar încercam să rezolv lucrurile cu ea, iar ea nici măcar nu a vorbit cu mine sau ceva de genul ăsta și a acționat pe la spatele meu și a intentat [divorțul].” 

[Am fost] complet luat prin surprindere”, a conchis el. Cei doi au fost împreună timp de trei ani înainte de despărțirea lor în 2007.  

Kris Humphries 

Deși căsnicia lor nu a durat mult, mai exact 72 de zile, Kris Humphries ar fi fost luat prin surprindere atunci când Kim Kardashian a depus cererea de divorț. 

Nu a existat niciodată o discuție despre asta”, a declarat tatăl lui pentru Life & Style, potrivit Daily Mail. „Pur și simplu a apărut de nicăieri și l-a luat prin surprindere pe Kris”. La scurt timp după aceea, Humphries a continuat să o dea în judecată pe Kardashian pentru fraudă. 

Johnny Depp 

Deși procesul lor de defăimare din 2023 a scos la iveală multe lucruri neștiute despre căsnicia lor, Johnny Depp ar fi fost surprins când fosta lui soție, Amber Heard, a depus cererea de divorț în 2016. 

Johnny a fost luat prin surprindere de acest lucru, dar momentul nu putea fi mai prost pentru el”, a declarat o sursă pentru RadarOnline. Potrivit publicației, mama lui Depp a decedat cu două zile înainte de depunerea cererii de divorț de către Heard.  

AVANT-PREMIERE DU FILM „RHUM EXPRESS”, AU GAUMONT CHAMPS-ELYSEES, A PARISIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 27

Pete Wentz 

Din 2008 până în 2011, Pete Wentz și Ashlee Simpson au fost căsătoriți până la cererea bruscă de divorț a lui Simpson. Potrivit unor surse pentru RadarOnline, Wentz a fost nu doar șocat, ci și distrus. 

Simpson, la rândul ei, a fost sigură de decizia sa. „Ashlee a terminat, îl iubește, dar este pregătită să meargă mai departe”, a adăugat sursa. „S-au căsătorit foarte tineri și s-au îndepărtat, ea vrea doar să se concentreze pe copilul ei și pe cariera ei.” 

Jennie Garth 

În cartea sa de memorii, „Deep Thoughts From a Hollywood Blonde”, Jennie Garth a vorbit despre reacția ei atunci când fostul ei soț, Peter Facinelli, i-a cerut divorțul.  

Soțul meu era foarte mult plecat atunci, lucrând în toată țara la un film pe care îl scrisese, îl producea și în care juca”, a scris Garth, potrivit Yahoo. „Eram încântată pentru el că își ducea cariera la următorul nivel, dar, de asemenea, și eu, îmi dau seama acum, mă simțeam un pic resentimentară și mă irita în moduri pe care nu le puteam identifica. … Tot ce știu este că mă simțeam ca și cum aș fi așteptat: să se întoarcă acasă, așteptând să fie liber să mi se alăture în viața de zi cu zi a familiei noastre, așteptând să se apară următorul loc de muncă care să-l ducă din nou departe de noi.” 

Dar, în ciuda problemelor lor, Garth a fost totuși șocată când Facinelli a apăsat pe trăgaci. „Pământul care se crăpase și se mișca s-a despicat în cele din urmă și m-a înghițit aproape cu totul: Peter a venit acasă și mi-a spus că nu credea că mai vrea să fie căsătorit cu mine și credea că este mai bine să ne despărțim pentru a ne putea da seama mai bine unde ne situăm unul față de celălalt”, și-a amintit ea. „Am fost devastată de vestea că nu mai era îndrăgostit de mine.” 

Brad Pitt 

În timp ce divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt a devenit destul de complicat de-a lungul anilor, Pitt ar fi fost luat prin surprindere când Jolie a depus cererea de divorț în 2016. 

„[Pitt] a aflat că a depus cererea de divorț doar cu o zi înainte de a o face”, a declarat o sursă pentru Page Six la vremea respectivă. „Tocmai se întorseseră din Europa. Brad nu a vrut să se întâmple asta. Încă o iubește pe Angelina și voia să rezolve problema.” După cum știm acum, nu a mai fost nicio șansă de împăcare. 

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  21 / 27

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton