; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

10 ani la nationala

28 September 2009

Noul sezon al emisiunii “O data-n viata” – in care diverse vedete imbraca, pentru o seara, costumul popular – pastreaza formatul deja consacrat, dar aduce si noutati.

Anul acesta este unul mare pentru Iuliana Tudor. Vedeta TVR 1 implineste zece ani petrecuti la acest post si a ajuns la sezonul cinci al emisiunii “O data-n viata”. Despre acesta din urma, Iuliana ne promite ca va aduce “foarte multa prospetime”: decor innoit, trupa noua de balet si o componenta sociala extinsa. “Am ales sa sustin campania Crucii Rosii privind infiintarea Bancii de alimente, astfel ca in fiecare saptamana vom avea un spatiu alocat acestui proiect. Este o idee generoasa care inseamna ajutor imediat pentru oamenii care – suna incredibil in 2009 – sufera de foame”, spune prezentatoarea. Cat despre invitati speciali, trebuie sa ne asteptam si in acest an la surprize. Daca anul trecut, de Craciun, Nadia Comaneci si Ilie Nastase au intrat, o data-n viata, in costumul popular, in 2009 Iuliana spune ca vrea sa aduca o vedeta internationala (“nu va pot spune mai multe, neavand inca o confirmare din partea acesteia”).

Statornica
Cariera longeviva a Iulianei Tudor pe postul national se explica usor: nu a avut timp sa se gandeasca la plecarea din TVR. “Ma tine in priza directa de 10 ani pe proiecte importante si in acelasi timp diverse, or asta inseamna in permanenta altceva, tot mai interesant si nou. Si-mi place”, ne-a explicat ea.

Vineri 20.00, TVR 1, “O DATA-N VIATA”

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare