Homepage  / Articole

„Românii au talent” se apropie de marea finală!

„Românii au talent” se apropie de marea finală!

de Redactia Tvmania

Mai sunt doar trei locuri neocupate în Marea Finală a emisiunii “Românii au talent”, care va avea loc pe 11 mai, la ProTV. Atunci se va decide cine va primi premiul de 120.000 de euro. Vineri, 27 aprilie, alte trei numere spectaculoase au obținut un loc în finală. Radu Ionescu, Oana Lianu și trupa Lil Motion sunt concurenții care au reușit să impresioneze juriul, dar mai ales publicul care i-a votat în număr foarte mare deschizându-le calea către o nouă etapă.

Astfel, cei trei concurenți se alătură finaliștilor de până acum X-treme Brothers, Loredana și Cristian Fieraru, Aset Crew, Alexe “Krem” Răzvan, Vasile Godja, Gigel Frone, Cristian Gog, Trio Zamfirescu și BarSession.

Concurentul care a obținut cel mai mare număr de voturi din partea telespectatorilor a fost Radu Ionescu, artistul care i-a încântat cu chitara sa atât pe jurați, cât și pe oamenii din public.

“Ești primul moment demn de finală!”, i-a spus Mihai Petre după ce l-a auzit cântând.

Deși un artist consacrat în lume, Oana Lianu nu este la fel de cunoscută în țara sa natală. Cu o interpretare vocală de excepție, însoțită de o acompaniere uluitoare la nai, Oana Lianu a reușit însă să-și impresioneze conaționalii.

“Tu trebuie să fii în finală”, au fost de părere cei trei jurați, iar dorința lor a coincins cu voința telespectatorilor.

Pentru locul al treilea au intrat în cursă, conform voturilor telespectatorilor,  Ciprian Cordoș și cățelul Slow, care au oferit un număr de dresaj canin foarte reușit, și trupa Lil Motion.

Aceasta din urmă a trecut de departajarea juriului și se află deja în finală. Cele 23 de fetițe din trupa Lil Motion au avut ocazia să-l îmbrățișeze pe Mihai Petre, despre care au declarat că este un jurat foarte bun și corect.

În ediția de vineri, 27 aprilie, scena a fost luată cu asalt de Robo, Titanii Funky Fresh și Valentin Păun, care au dansat pentru prima oară împreună pe scena de la « Românii au talent ».Tot spectacol a făcut și « Sexy » Pavel Bartoș, care a arătat că încă mai știe multe dintre mișcările pe care le-a învățat la « Dansez pentru tine ».

Pe scena de la « Românii au talent » și-a făcut apariția și  « Vocea României » Ștefan Stan, care a interpretat primul său hit « You give me love ».

[imagebrowser id=688]

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton