Homepage  / Articole

Serialul „Mesaje de dincolo” a fost anulat

Serialul „Mesaje de dincolo” a fost anulat

de Redactia Tvmania

.

Fanii multor seriale americane au de ce plânge. Producţii ca „Mesaje de dincolo”, „Heroes”, „Flash Forward”, „Stagiarii” şi „Lege şi ordine” ies din grilele de peste Ocean, producătorii luând decizia să renunţe la ele.

.

Jennifer Love Hewitt

ULTIMA POVESTE. Acţiunea din sezonul cinci al serialului „Mesaje de dincolo” are loc în viitor, când Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) şi soţul ei au un băieţel.

Peste Ocean, posturile de televiziune americane se pregătesc de sezonul de toamnă. ABC, NBC şi CBS au anunţat ce producţii noi aduc în grilă la sfârşit de an, ce seriale vor fi prelungite, dar şi la care au renunţat definitiv. Lista producţiilor TV de la care fanii îşi vor lua „Adio!” este lungă şi conţine atât titluri surprinzătoare, cât şi titluri previzibile.

Dacă blogurile scriau că „Mesaje de dincolo” („Ghost Whisperer”, difuzat şi în România de Pro TV şi AXN) are şanse 50-50 să rămână în grila CBS, acum postul a anunţat că serialul a fost scos definitiv din program. Producţia a debutat în 2005, a ajuns acum în State la seria a cincea şi o avea drept protagonistă pe Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt), proprietara unui magazin de antichităţi care profită de abilităţile ei paranormale pentru a vorbi cu fantomele şi a le ajuta să treacă în lumea de dincolo. „Mesaje de dincolo” a fost anulat din cauza costurilor ridicate de producţie şi a ratingului din ce în ce mai scăzut, dar speranţa n-a murit pentru fanii Melindei Gordon: reprezentanţi ai postului concurent ABC (care dă „Anatomia lui Grey”) au indicat că se gândesc să preia ei serialul, cu sezonul şase, din toamnă.

Tot CBS a renunţat la „Aceeaşi Christine, alte aventuri”, cu Julia Louis-Dreyfuss (ajuns la americani la seria a cincea şi dat la noi de Pro Cinema), „Gary Unmarried” (care a avut doar două sezoane), „Cold Case” (ajuns la a şaptea serie), „Numbers” (şase serii), „Miami Medical” şi „Accidentally on Purpose” (ambele cu un singur sezon).

.

Fără eroi

Hayden Pannetiere

DEZVĂLUIRE. Sezonul patru din „Heroes”, Claire Bennet (Hayden Panettiere) – care este la fel de imposibil de ucis – decide să spună adevărul despre supereroi întregii lumi.

Şi „Heroes” („Eroii”) a dispărut din grilă, la NBC, dar mişcarea era una aşteptată, previzibilă şi chiar dorită de unii dintre foştii fani ai serialului a cărui primă serie (şi cea mai bună) a fost difuzat şi la noi de Antena 1. Al cincilea sezon nu va mai exista, dar s-ar părea că postul-mamă insistă să creeze un final coerent poveştii cu supereroi interpretaţi de Hayden Panettiere, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar şi Zachary Quinto: astfel, se zvoneşte că va exista o miniserie scurtă sau chiar un film „Heroes” (pe modelul „Prison Break”).

ABC a decis să pună stop poveştilor din „Flash Forward – Amintiri din viitor, „Stagiarii” şi „Lege şi ordine”. Acesta din urmă ajunsese la sezonul 20 (debutase în 1999), a avut nu mai puţin de cinci spin-off-uri (unul dintre ele fiind o variantă britanică poveştii cu poliţişti şi avocaţi din New York) şi a fost laureat, în 1997, cu un premiu Emmy (fiind numit „cel mai bun serial dramatic”). „Flash Forward – Amintiri din viitor” (dat la noi de AXN) avusese abia un prim sezon, iar „Stagiarii” (difuzat de AXN şi Kanal D) ajunsese la seria a noua.

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton